Antioxivita - ce este și la ce folosește

Antioxivita este un puternic antioxidant natural, obținut din mixul semințelor, cojii și răhișului de struguri. Are efecte curative și puternice efecte antioxidante, antivirale și antibacteriente. Acestea ajută corpul la prevenirea stresului și la lupta împotriva îmbătrânirii.

Antioxivita este un produs 100% românesc, brevetat și medaliat cu aur la Salonul de Inventică Mondială din Varșovia 2011. Este conceput pentru a ajuta organismul uman și pentru a-i întări sistemul imunitar, luptând împotriva unor boli foarte cunoscute și împotriva unor probleme ce le întâmpină o bună parte din populația lumii.

Contribuie la stabilizarea trigliceridelor și a nivelului de colesterol din sânge, prin reglarea nivelului zahărului din corp. De asemenea, stabilizează: glicemia, tensiunea arterială, reglează tranzitul intestinal și previne stresul oxidativ și îmbătrânirea.

Acest produs miraculos are următoarele acțiuni:

  • Acțiune antioxidantă
  • Acțiune antitumorală
  • Acțiune antivirală
  • Acțiune antibacteriană

 

Datorită acestor patru acțiuni, produsul se comportă ca un medicament naturist, luptând pentru accelerarea epurării colesterolului și pentru menținerea sistemului cardiovascular în parametri normali.

Oferă protecție sporită împotriva radicalilor liberi, substanțe cunoscute pentru creșterea riscului de cancer, limitează distrugerea fibrelor de colagen din corp și stimulează detoxifierea ficatului.

De asemenea, îmbunătățește secreția de insulină și protejează pancreasul de acțiunea radicalilor.

Pentru cine este recomandată Antioxivita? 

Este recomandată persoanelor suferinde de boli cardiovasculare. De asemenea, poate ajuta și persoanele care suferă de flebita, varice sau care sunt predispuse la accidente vasculare. Sunt recomandate tratamentele cu acest produs și persoanelor care se expun la un risc ridicat de apariție a bolilor degenerative la ochi sau a diverselor forme de cancer.

Poate trata și răcelile și virozele, protejând organismul, însă nu este recomandată administrarea la copii de sub 1 an.

Modalități de administrare

Pentru a administra acest medicament 100% naturist, agitați flaconul înainte. Se pot administra până la 5 ml/zi pentru persoanele de până în 80 de kilograme, 7 ml/zi pentru persoanele între 80 – 100 de kilograme și 10 ml/zi pentru persoanele de peste 100 kilograme. Aceste indicații se aplică în cazul unui tratament.

Pentru simpla întreținere și stabilizare a sistemului imunitar, puteți administra o singură doză de 2 ml/zi. De asemenea, această măsură vă va ajuta să preveniți apariția unor probleme medicale.

Alte avantaje ale produsului

Acest produs este incredibil de folositor nu doar pentru a trata cauze ale bolilor sau pentru folosirea sa în scop medical. Antioxivita are un puternic impact și asupra stării de spirit. Este un puternic antioxidant, iar acest lucru îl ajută să ofere organismului un impuls de energie și vigoare.

Asigură efectul tonic pe întreaga perioadă a zilei, ajutând creierul să înlăture din peisaj orice formă de stres și oboseală. Inhibă acțiunile unor enzime negative, precum: hialuronidaza, colagenaza şi elastaza, acestea fiind responsabile pentru îmbătrânirea prematură a țesuturilor.

De asemenea, ea poate fi folosită și ca un minunat medicament împotriva gastritei. Acest produs previne și tratează gastrita, refluxul gastroesofagian și reduce absorbția colesterolului. Ajută sistemul digestiv și reglarea tractului intestinal.

Dacă se administrează unei persoane care efectuează deja un tratament de chimioterapie pentru cancer acest produs are reale efecte pozitive. Antioxidanții ce-i conține ajută la izolarea celulelor sănătoase de cele suferinde în urma chimioterapiei și le protejează pe cele sănătoase.

Antioxivita este incredibil de folositoare în păstrarea și întărirea sănătății organismului uman, iar beneficiile unui tratament bazat pe acest produs natural vor fi vizibile în cel mai scurt timp. Încearcă și tu și vezi cum te ajută și care îi sunt beneficiile în cazul tău!