MenIu
Cos cumparaturi

Ulei de Cocos BIO


Producator: Amrita
Ulei de Cocos virgin raw bio 3 litri Amrita, presat la receApreciat in egala masura pentru calitatile sale benefice pentru piele atunci cand este folosit extern, insa si in bucataria raw sau pur si simplu ca aport de substante nutritive (in special acizi grasi).Puteti cosuma fara probleme intre 1 si..
164,00 Lei
Producator: Dragon Superfoods
Ulei de cocos virgin bio 1000ml Acest ulei este virgin, presat la rece, raw, si este certificat organic. Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier ?i altele. Nu..
69,00 Lei
Producator: Amrita
Ulei de cocos si unt ghee bio 200ml Amrita-ulei bio de cocos amestecat cu unt clarificat bio-Ghee este un unt clarificat, originar din India si foarte folosit in bucataria asiatica si orientala. Se obtine prin incalzirea untului la temperaturi joase, untul devenind purificat de reziduri solide si ap..
25,00 Lei
Producator: Dragon Superfoods
Ulei de cocos virgin bio 300ml Acest ulei este virgin, presat la rece, raw, si este certificat organic. Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier ?i altele. Nuc..
25,00 Lei
Producator: Biona
Ulei de cocos dezodorizat pt. gatit bio 610ml Acest tip de ulei de cocos este procesat la abur si dezodorizat, ideal pentru gatit inclusiv pentru prajit. Nu are miros de cocos, avand un gust neutru. Poate fi folosit si extern, pentru piele si par.Pentru preparatele raw va recomandam uleiul virg..
45,00 Lei
Producator: Dragon Superfoods
Ulei de cocos virgin bio 100ml Acest ulei este virgin, presat la rece, raw, si este certificat organic. Ulei de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier ?i altele. Nuc..
12,00 Lei
Producator: Biona
Ulei de cocos dezodorizat pentru gatit bio 875mlAcest tip de ulei de cocos este procesat la abur si dezodorizat, ideal pentru gatit inclusiv pentru prajit. Nu are miros de cocos, avand un gust neutru. Poate fi folosit si extern, pentru piele si par.Pentru preparatele raw va recomandam uleiul virgin ..
61,00 Lei
Producator: Biona
Ulei de cocos virgin bio 200g Biona-nerafinat, nepasteurizat, fara grasimi trans-Uleiul poate fi folosit in bucatarie, pentru prepararea retetelor raw vegane. Poate fi folosit si extern, pentru piele si par.Ingrediente: ulei virgin de cocos presat la rece**din agricultura ecologicaValori nutritional..
33,00 Lei
Ulei de Cocos dezodorizat bio 3 litri Aukso
STOC EPUIZAT
Producator: Aukso
Ulei de Cocos dezodorizat bio 3 litri AuksUleiul de cocos dezodorizat este un ulei rafinat de cocos folosit in principal pentru prajit deoarece rezista la temperaturi ridicate pana la 230 de grade. (punctul de fum cum se mai numeste, sau temperatura la care uleiul incepe sa se arda).Ingediente: ..
128,00 Lei
Producator: Biona
Ulei de cocos dezodorizat pt. gatit bio 470ml Acest tip de ulei de cocos este procesat la abur si dezodorizat, ideal pentru gatit inclusiv pentru prajit. Nu are miros de cocos, avand un gust neutru. Poate fi folosit si extern, pentru piele si par.Pentru preparatele raw va recomandam uleiul virg..
37,00 Lei
Producator: Dragon Superfoods
Ulei de cocos dezodorizat bio 300 ml DSUleiul de cocos dezodorizat este ideal pentru prajit si gatit. Rezista la temperaturi ridicate fara sa se arda, mai ridicate decat traditionalul ulei de floarea soarelui, si nu lasa iz de cocos.Ingrediente: 100% ulei de cocos**din agricultura ecologicaValori nu..
23,00 Lei
Producator: Bio Today
Ulei de cocos MCT bio 250ml Bio TodayUleiul de cocos MCT ramane mereu lichid. MCT vine de la Medium Chain Tryglicerides. Este folosit de atleti, in dieta keto, in salate, etc. Ingrediente: ulei de cocos**din agricultura ecologicaValori nutritionale/100ml:Energie: 3536kJ/846kcalGrasimi: 94g..
67,00 Lei
Producator: Biona
Ulei de cocos virgin bio 800g Biona-nerafinat, nepasteurizat, fara grasimi trans-Uleiul poate fi folosit in bucatarie, pentru prepararea retetelor raw vegane. Poate fi folosit si extern, pentru piele si par.Ingrediente: ulei virgin de cocos presat la rece**din agricultura ecologicaValori nutritional..
111,00 Lei
Ulei de cocos dezodorizat eco 1000 ml DS
STOC EPUIZAT
Producator: Dragon Superfoods
Ulei de cocos dezodorizat bio 1000 ml DSUleiul de cocos dezodorizat este ideal pentru prajit si gatit. Rezista la temperaturi ridicate fara sa se arda, mai ridicate decat traditionalul ulei de floarea soarelui, si nu lasa iz de cocos.Ingrediente: 100% ulei de cocos**din agricultura ecologicaValori n..
61,00 Lei
Producator: Biona
Ulei de cocos virgin bio 400g Biona-nerafinat, nepasteurizat, fara grasimi trans-Uleiul poate fi folosit in bucatarie, pentru prepararea retetelor raw vegane. Poate fi folosit si extern, pentru piele si par.Ingrediente: ulei virgin de cocos presat la rece**din agricultura ecologicaValori nutrit..
60,00 Lei
Producator: Niavis
Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, c..
42,00 Lei
Producator: Niavis
Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.Uleiul de cocos este unul dintre cele mai folosite uleiuri in cosmetica naturista si in alimentatie datorita numeroaselor sale proprietati nutritive (Vitamina-E, vitamina K si minerale, c..
26,00 Lei
Producator: Niavis
Caprilis sau uleiul de cocos fractionat este un emolient non-gras, foarte usor, penetrant si foarte stabil. Este versatil, se poateinclude in multiple preparate cosmetice, este potrivit si pentru tenul mixt, gras sau problematic, nu astupa porii si este extrem de placut pe piele.Ingrediente: 100% ca..
26,00 Lei
Ulei de Cocos Bio 600ml (presat la rece) Adams Supplements
STOC EPUIZAT
Producator: Adams
Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile, precum in cel culinar, cosmetic sau medical.„Uleiul de cocos este cel mai sanatos ulei de pe aceasta planeta” spune doctorului Bruce Fife, ..
45,00 Lei
Producator: Adams
Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos este un ulei special care a reusit sa ofere beneficiile lui in mai toate domeniile precum in cel culinar, cosmetic sau medical.„Uleiul de cocos este cel mai sanatos ulei de pe aceasta planeta” spune doctorului Bruce Fife, autorul car..
35,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies