MenIu
Cos cumparaturi

Alnavit

Producator: Alnavit
Suc de acerola bio 330ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de acerola vegan Alnavit este obtinut 100% din cirese acerola. Contine doar dulceata naturala a cireselor si nu contine aditivi. Doar o lingur..
18,00 Lei
Producator: Alnavit
Suc de merisoare bio 750 ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de merisoare vegan Alnavit organic este obtinut din merisoare canadiene de cultura 100%. Sucurile sunt procesate usor, presate direct si im..
44,00 Lei
Producator: Alnavit
Suc de ghimbir bio 200ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul vegan bio este un suc natural obtinut din ghimbir ecologic. Radacinile sunt prelucrate prin procedee lente, ceea ce garanteaza o calitate inal..
25,00 Lei
Producator: Alnavit
Suc de aronia bio 330ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de aronia vegan Alnavit este obtinut din fructe de aronia 100%. Are gust acru-astringent si dulce-acrisor si impresioneaza prin culoarea sa int..
16,00 Lei
Producator: Alnavit
Suc de fructe de soc bio 330ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de soc Alnavit este alcatuit 100% din fructe de soc care sunt procesate usor. O caracteristica a sucului este culoarea sa intensa, inchi..
23,00 Lei
Producator: Alnavit
Suc de coacaze negre bio 330ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de coacaze negre bio este realizat 100% din coacaze negre coapte la soare. Este prelucrat cu blandete, ceea ce garanteaza o calitate ina..
25,00 Lei
Producator: Alnavit
Suc de rodie bio 330ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de rodie organic Alnavit este obtinut 100% din rodii sarutate de soare. Pulpa este presata usor impreuna cu semintele, rezultand un suc tulbure,..
19,00 Lei
Producator: Alnavit
Suc de afine de padure bio 330ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de afine salbatice ecologice Alnavit este obtinut 100% afine din fructe salbatice de padure certificate organic. Este prelucrat cu bla..
37,00 Lei
Producator: Alnavit
Suc de rodie bio 750 ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de rodie organic Alnavit este obtinut 100% din rodii sarutate de soare. Pulpa este presata usor impreuna cu semintele, rezultand un suc tulbure..
41,00 Lei
Suc de merisoare salbatice bio 330ml Alnavit
STOC EPUIZAT
Producator: Alnavit
Suc de merisoare salbatice bio 330ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de merisoare salbatice ecologice Alnavit este obtinut 100% din merisoare care provin din fructe salbatice ecologice certificate si..
21,00 Lei
Suc de merisoare bio 330ml Alnavit
STOC EPUIZAT
Producator: Alnavit
Suc de merisoare bio 330ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de merisoare vegan Alnavit organic este obtinut din merisoare canadiene de cultura 100%. Sucurile sunt procesate usor, presate direct si imb..
20,00 Lei
Producator: Alnavit
Suc de aloe vera bio 330ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de aloe vera vegan Alnavit este facut din fileuri de frunze de aloe vera proaspete, decojite manual. Sunt procesate cu blandete, ceea ce gar..
35,00 Lei
Producator: Alnavit
Suc de catina bio 330ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul de catina vegan Alnavit este obtinut din fructe de catina 100%, care sunt presate usor in suc si pulpa de fructe. Trasatura sa caracteristica e..
25,00 Lei
Producator: Alnavit
Fulgi de porumb crocanti fara gluten, fara zahar adaugat, bio, 250g AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Fulgi de porumb crocanti din porumb ecologic, numai buni pentru un mic dejun sana..
14,00 Lei
Producator: Alnavit
Bagheta fara gluten, precoapta, bio, 180g AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Bagheta fara gluten cu multicereale Alnavit este pufoasa, bogata in fibre, realizata cu aluat din orez. Amb..
18,00 Lei
Crackers cu ceapa fara gluten, bio, 75g Alnavit
STOC EPUIZAT
Producator: Alnavit
Crackers cu ceapa fara gluten, bio, 75g AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Crackers cu ceapa, fara gluten, ideali de rontait la birou sau acasa, intr-o excursie sau la picnic.Ingredien..
15,00 Lei
Producator: Alnavit
Suc de ghimbir si turmeric bio 200ml AlnavitGama de produse bio Alnavit din Germania este 100% bio, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Sucul vegan bio este un suc natural obtinut din ghimbir si radacini de turmeric. Radacinile sunt prelucrate prin procedee lente, ceea ce..
26,00 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Paste fainoase fara gluten, usor de preparat.Timp de fierbere: 7-9 minute.Ingrediente: faina de porumb* 50%, faina de orez* 50%.*din agricultura e..
20,00 Lei
Spaghetti din hrisca fara gluten bio 250g Alnavit
STOC EPUIZAT
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Paste fainoase fara gluten, usor de preparat.Timp de fierbere: 8-10 minute.Ingrediente: faina de hrisca* 100%.*din agricultura ecologicaValori nut..
16,00 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Bucura-te de un mic dejun sanatos fara gluten, fara lactoza si fara ovaz.Mod de preparare: adaugati 4 linguri de porridge la 150 ml lapte, sau inlocuit..
21,00 Lei
Porridge de ovaz fara gluten bio 300g Alnavit
STOC EPUIZAT
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Bucura-te de un mic dejun sanatos fara gluten si fara lactoza.Mod de preparare: adaugati 4 linguri de porridge la 150 ml lapte, sau inlocuitor de lapte..
12,77 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Paste fainoase fara gluten, usor de preparat.Timp de fierbere: 8-10 minute.Ingrediente: faina de orez integral*.*din agricultura ecologicaValori n..
14,00 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Paste cu cartofi si quinoa tip gnocchi, fara gluten, gata in doar 2 minute.Mod de preparare: fierbeti gnocchi timp de 2 minute, apoi strecurati.In..
16,00 Lei
Paine cu ovaz, morcov si dovleac fara gluten bio 250g Alnavit
STOC EPUIZAT
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Painea fara gluten cu ovaz, morcov si dovleac Alnavit este o paine fara gluten gata de consum, feliata. Ambalajul face posibila pastrarea painii un timp des..
20,00 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Painea fara gluten cu orez si mei Alnavit este o paine fara gluten gata de consum, feliata. Ambalajul face posibila pastrarea painii un timp destul de indel..
22,00 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Painea fara gluten cu multicereale Alnavit este o paine usoara, pufoasa, bogata in fibre, realizata cu aluat din orez si faina de amarant integrala. Ambalaj..
17,00 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Painea fara gluten cu hrisca Alnavit este o paine fara gluten gata de consum, feliata. Ambalajul face posibila pastrarea painii un timp destul de indelungat..
19,00 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Painea fara gluten cu chia si quinoa Alnavit este o paine fara gluten gata de consum, feliata. Ambalajul face posibila pastrarea painii un timp destul de in..
22,00 Lei
Paine alba fara gluten precoapta bio 250g Alnavit
STOC EPUIZAT
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Painea alba fara gluten Alnavit este o paine usoara si  pufoasa, bogata in fibre. Ambalajul individual face posibil pastrarea painii un timp destul de ..
16,00 Lei
Napolitane cu cocos fara gluten bio 75g Alnavit
STOC EPUIZAT
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Napolitane delicioase fara gluten, invelite in ciocolata si cocos.Ingrediente: grasime de cocos* 20%, zahar brut din trestie*, nuca de cocos razuita* 14%, sirop de orez*, u..
21,00 Lei
Napolitane cu ciocolata fara gluten bio 75g Alnavit
STOC EPUIZAT
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Napolitane delicioase fara gluten, invelite in ciocolata.Ingrediente: crema de cacao* 52% (ulei de palmier*, zahar brut din trestie*, pudra de cacao degresata*, ALUNE de pa..
21,00 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Bucura-te de un mic dejun sanatos fara gluten si fara lactoza.Ingrediente: OVAZ integral* fara gluten 70%, stafide* 9% (cu ulei de floarea soarelui*), ..
18,93 Lei
Musli cu ovaz si ciocolata fara gluten bio 350g Alnavit
STOC EPUIZAT
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Bucura-te de un mic dejun sanatos fara gluten.Ingrediente: fulgi de OVAZ integral* fara gluten 77%, ciocolata cu LAPTE integral* 12,5% (zahar brut din trestie*, unt de..
20,00 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Bucura-te de un mic dejun sanatos fara gluten si fara lactoza.Ingrediente: fulgi de OVAZ integral* fara gluten 59%, sirop de orez*, ulei de floarea soa..
29,00 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Bucura-te de un mic dejun sanatos fara gluten si fara lactoza.Ingrediente: fulgi de OVAZ integral* fara gluten 65%, sirop de curmale* 14%, ciocolata ne..
27,00 Lei
Producator: Alnavit
Gama de produse bio Alnavit din Germania este 100% fara gluten si fara lactoza, calitatea germana regasindu-se in toate produsele Alnavit. Bucura-te de un mic dejun sanatos fara gluten si fara lactoza.Ingrediente: fulgi de hrisca* 26%, fulgi de porumb* 15% (porumb*, sare de mare), ALUNE de..
28,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 76 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies