MenIu
Cos cumparaturi

Maistic

Laveta pentru pardoseli, plastic free, 2 buc, Maistic
STOC EPUIZAT
Producator: Maistic
Laveta pentru pardoseli, plastic free, 2 buc, MaisticLaveta din vascoza, ideala pentru spalat pardoseli sau oriunde e nevoie de o laveta de dimensiuni mai mari. Are un grad bun de absortie si este subtire. Poate fi spalata in masina de spalat pana la 60 de grade.  Vascoza este fabricata din mat..
11,00 Lei
Pai din stuf pentru baut 20cm plastic free set 6 buc Maistic Pai din stuf pentru baut 20cm plastic free set 6 buc Maistic
STOC EPUIZAT
Producator: Maistic
Paiele din stuf sunt foarte usoare si foarte usor de utilizat.  Sunt reutilizabile, se pot clati cu apa calda. Lungime: 20cmDiametru interior: 5-7 mmProprietati: plastic free, reutilizabil, 100% biobased.Materia prima folosita la fabricare: stuf.In 2016, cei de la Maistic au reus..
14,00 Lei
Pai din stuf pentru baut 14cm plastic free set 8 buc Maistic Pai din stuf pentru baut 14cm plastic free set 8 buc Maistic
STOC EPUIZAT
Producator: Maistic
Paiele din stuf sunt foarte usoare si foarte usor de utilizat.  Sunt reutilizabile, se pot clati cu apa calda. Dimensiunea de 14 cm este ideala pentru cocktail-uri.Lungime: 14 cmDiametru interior: 5-7 mmProprietati: plastic free, reutilizabil, 100% biobased.Materia prima folosita la f..
14,00 Lei
Pai din bambus pentru baut plastic free set 6 buc Maistic Pai din bambus pentru baut plastic free set 6 buc Maistic
STOC EPUIZAT
Producator: Maistic
Paiele din bambus sunt foarte rezistente si foarte usor de utilizat.  Sunt reutilizabile, se pot clati cu apa calda. Lungime: 20 cmDiametru interior: 6-8 mmProprietati: plastic free, reutilizabil, 100% biobased.Materia prima folosita la fabricare: bambus.In 2016, cei de la Maisti..
16,00 Lei
Burete pentru uz general plastic free 2buc Maistic Burete pentru uz general plastic free 2buc Maistic
STOC EPUIZAT
Producator: Maistic
Burete pentru uz general, moale, din celuloza naturala. Foarte bun absorbant. Pachetul contine 2 bureti din celuloza.Proprietati: plastic free, reutilizabil, 100% biobased.Materia prima folosita la fabricare: celuloza.In 2016, cei de la Maistic au reusit sa introduca conceptul "Plasti..
16,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies