MenIu
Cos cumparaturi

Benjamissimo

Producator: Benjamissimo
Ciocolata neagra 70% fara zahar adaugat bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, indulcitor: erythritol*, unt de cacao*, emulgator: lecitina d..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu alune si dude fara zahar adaugat bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, indulcitor: erythritol*, pasta din ALUNE de padure* (14..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata alba cu fistic si portocale fara zahar adaugat bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: unt de cacao*, indulcitor: erythritol*, faina de alune tigra..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu pudra de carob si curmale bio, 70g, Benjamissimo-indulcita doar cu migdale-Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: unt de cacao*, pudra de curmale* (30%), pudra de ca..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu spirulina albastra bio, 60g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar brut din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, lec..
22,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata alba cu matcha si lamaie bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, match..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu turmeric si ghimbir bio, 60g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, turmeri..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu menta si maca bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, maca* 2%, lecitina de floarea soarelui*..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata coffee time bio, 60g, Benjamissimo Ciocolata cu cafea Dabov, din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo. Ingrediente: zahar brut din trestie*, unt de cacao*, faina de alune tigrate*, cr..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu migdale si dude bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: nectar din flori de cocos*, masa de cacao*, lapte de cocos praf*, unt de cacao*, MIGDALE..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata alba cu capsuni si quinoa bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, caps..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata alba cu migdale si caramel sarat bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: nectar din flori de cocos*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, indulcitor: erythritol*, ALUNE de padure*, unt de cacao*, crema de cocos*, lecitina de floarea soarelui*.*din agricult..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, unt de cacao*, nectar din flori de cocos* 10%.*din agricultura ecologicaContinut de cacao: minim 90%.Valori nutritiona..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: unt de cacao*, zahar din trestie*, pudra de carob* 25%, crema de cocos*, lecitina de floarea soarelui*.*din agricultura ecologicaConti..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, masa de cacao*, lapte de cocos praf* 15%, unt de cacao*, lecitina de floarea soarelui*.*din agricultura ecologicaC..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, seminte de chia* 2%, lecitina de floarea soarelui*, ulei de grapefruit* 0.1%, ulei ..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar brut din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, zmeura liofilizata* 1.5%, capsuni liofilizate* 1.5%,..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, zahar brut din trestie*, unt de cacao*, cacao nibs* 5%, lecitina de floarea soarelui*, vanilie de Bourbon*.*din agricu..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, lecitina de floarea soarelui*, apa de trandafir Rosa Damascena* 1.28%.*din agricult..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: nectar din flori de cocos* 30%, masa de cacao*, lapte praf de cocos*, unt de cacao*, ALUNE de padure* 10%, dude* 5%, lecitina de floar..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, indulcitor: erythritol*, unt de cacao*, lecitina de floarea soarelui*, sare de Himalaya, vanilie de Bourbon*.*din agri..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, merisoare* 10%, MIGDALE* 8%, sare de Himalaya* 0.8%, leci..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*,cacao nibs* 5%, lecitina de floarea soarelui*, vanilie de ..
16,00 Lei
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies