MenIu
Cos cumparaturi

Benjamissimo

Producator: Benjamissimo
Ciocolata neagra 100%, bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, grasime de cacao*.*din agricultura ecologicaContinut de cacao: 100%.Valor..
17,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Cutie cadou Dark Selection 6x ciocolata negra, bio, 6x 70g, BenjamissimoCutie cadou Dark Selection cu 6 bucati ciocolata neagra Benjamissimo. Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Cutia cado..
102,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata coffee time bio, 70g, Benjamissimo Ciocolata cu cafea Dabov, din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo. Ingrediente: zahar brut din trestie*, grasime de cacao*,crema de cocos* faina de..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Cutie cadou de Craciun 6 ciocolate, bio, 6x 60g, BenjamissimoCutie cadou de Craciun cu 6 ciocolate Benjamissimo. Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Cutia cadou include:Ciocolata cu spirul..
102,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Cutie cadou No.1 Selection 6 ciocolate, bio, 6x 70g, BenjamissimoCutie cadou cu cele mai iubite 6 ciocolate Benjamissimo. Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Cutia cadou include:Ciocolata ..
102,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Cutie cadou 6 ciocolate fara zahar adaugat, bio, 6x 70g, BenjamissimoCutie cadou cu 6 ciocolate Benjamissimo toate fara zahar adaugat. Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Cutia cadou inclu..
93,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata neagra 70% fara zahar adaugat bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, indulcitor: erythritol*, unt de cacao*, emulgator: lecitina d..
17,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu alune si dude fara zahar adaugat bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, indulcitor: erythritol*, pasta din ALUNE de padure* (14..
17,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata alba cu fistic si portocale fara zahar adaugat bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: unt de cacao*, indulcitor: erythritol*, faina de alune tigra..
17,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu pudra de carob si curmale bio, 70g, Benjamissimo-indulcita doar cu migdale-Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: unt de cacao*, pudra de curmale* (30%), pudra de ca..
17,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu spirulina albastra bio, 60g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar brut din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, lec..
25,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata alba cu matcha si lamaie bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, match..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu turmeric si ghimbir bio, 60g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, turmeri..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu menta si maca bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, maca* 2%, lecitina de floarea soarelui*..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata coffee time bio, 60g, Benjamissimo Ciocolata cu cafea Dabov, din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo. Ingrediente: zahar brut din trestie*, unt de cacao*, faina de alune tigrate*, cr..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata cu migdale si dude bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: nectar din flori de cocos*, masa de cacao*, lapte de cocos praf*, unt de cacao*, MIGDALE..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata alba cu capsuni si quinoa bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, caps..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata alba cu migdale si caramel sarat bio, 70g, BenjamissimoCiocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: nectar din flori de cocos*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, indulcitor: erythritol*, ALUNE de padure*, unt de cacao*, crema de cocos*, lecitina de floarea soarelui*.*din agricult..
17,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, unt de cacao*, nectar din flori de cocos* 10%.*din agricultura ecologicaContinut de cacao: minim 90%.Valori nutritiona..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: unt de cacao*, zahar din trestie*, pudra de carob* 25%, crema de cocos*, lecitina de floarea soarelui*.*din agricultura ecologicaConti..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, masa de cacao*, lapte de cocos praf* 15%, unt de cacao*, lecitina de floarea soarelui*.*din agricultura ecologicaC..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, seminte de chia* 2%, lecitina de floarea soarelui*, ulei de grapefruit* 0.1%, ulei ..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar brut din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, zmeura liofilizata* 1.5%, capsuni liofilizate* 1.5%,..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, zahar brut din trestie*, unt de cacao*, cacao nibs* 5%, lecitina de floarea soarelui*, vanilie de Bourbon*.*din agricu..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, lecitina de floarea soarelui*, apa de trandafir Rosa Damascena* 1.28%.*din agricult..
18,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: nectar din flori de cocos* 30%, masa de cacao*, lapte praf de cocos*, unt de cacao*, ALUNE de padure* 10%, dude* 5%, lecitina de floar..
16,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: masa de cacao*, indulcitor: erythritol*, unt de cacao*, lecitina de floarea soarelui*, sare de Himalaya, vanilie de Bourbon*.*din agri..
17,00 Lei
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*, merisoare* 10%, MIGDALE* 8%, sare de Himalaya* 0.8%, leci..
18,00 Lei
Ciocolata alba cu cacao nibs bio 70g Benjamissimo
STOC EPUIZAT
Producator: Benjamissimo
Ciocolata din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara gluten. Traieste o noua experienta a gustului cu gama de ciocolata Benjamissimo.Ingrediente: zahar din trestie*, unt de cacao*, crema de cocos*, faina de alune tigrate*,cacao nibs* 5%, lecitina de floarea soarelui*, vanilie de ..
18,00 Lei
Afişare 1 - 30 din 30 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies