MenIu
Cos cumparaturi

Despre noi

Bine ai venit intr-o viata plina de armonie si de sanatate REVOBIO!

Suntem o echipa tanara si dinamica, capabila sa raspunda rapid la cerintele clientilor. Avem sediul in Bacau.

Afacerea cu produse bio am pornit-o din pasiunea pentru un stil de viata sanatos, dupa ce noi personal ne-am schimbat modul de a fi, de a relationa cu cei din jurul nostru, si bineînteles ne-am schimbat si obiceiurile alimentare, întelegand cat de important este sa adoptam o alimentatie sanatoasa, pe cat posibil cu alimente bio, netratate cu pesticide, insecticide, si alte substante chimice de sinteza.

Noi am invatat sa pretuim viata la adevarata ei valoare, sa traim in armonie , in primul rand cu noi apoi cu tot ce ne înconjoara.

Majoritatea echipei este specializata in terapii complementare, lucru care ne ajuta foarte mult in a putea oferi informatii cat mai complete celor care doresc sa adopte un stil de viata sanatos si prin alimentatia cu produse bio.

Suntem un magazin Certificat ECOLOGIC avand codul RO-ECO-008(furnizam astfel garantia ca produsele, procedurile de lucru si de depozitare sunt in conformitate cu reglementarile

comunitare si nationale in vigoare)

In prezent avem in oferta peste 3000 de produse bio, lunar adaugand noi produse ca urmare a initierii contactelor cu cat mai multi furnizori.

Increderea si sinceritatea sunt atuurile noastre cele mai puternice, fara ele nu am fi reusit intr-un timp foarte scurt sa ajungem destul de departe.

Si in final dincolo de toate acestea vrem sa stiti ca NOI- Intreaga echipa REVOBIO.RO punem suflet in tot ceea ce facem si ne straduim sa va fim alaturi cat de mult putem, si daca nu ne iese de fiecare data, nu ne oprim sa incercam sa fim mai buni in fiecare zi.

Magazin online de produse naturiste. Peste 3000 de produse bio, alimente, suplimente nutritive, remedii naturiste, tratamente, cosmetice, detergenți si electrocasnice.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies