MenIu
Cos cumparaturi

Naturotti

Biscuiti cu faina de hrisca eco, fara gluten 250g Naturotti
STOC EPUIZAT
Producator: Naturotti
Biscuiti cu faina de hrisca bio fara gluten 250 gIngrediente: faina de orez*, faina de hrisca*23%, zahar din trestie*, ulei de floarea soarelui*, oua*, unt*, fibra din mere*, sare, agenti de afanare: bicarbonat de amoniu; arome naturale. *ingrediente din agricultura ecologica.Poate co..
18,00 Lei
Biscuiti cu faina de porumb eco, fara gluten 250g Naturotti
STOC EPUIZAT
Producator: Naturotti
Biscuiti cu faina de porumb bio fara gluten 250gIngrediente: faina de orez*, faina de porumb* 23%, zahar din trestie*, ulei de floarea soarelui*, amidon din orez*, oua*, unt* amidon din porumb*, fibra de mere*,pasta de lamaie*(coaja de lamaie*), sare, agenti de afanare: bicarbonat de amoniu, arome n..
18,00 Lei
Producator: Naturotti
Biscuiti cu cacao si alune de padure bio fara gluten 250gIngrediente: faina de orez*, zahar din trestie*, ulei de floarea soarelui*, oua*, unt*, alune de padure* din Italia 5%, cacao* 3%, amidon de porumb*, fribra din mere*, sare, agenti de afanare: bicarbonat de amoniu; arome naturale.*ingrediente ..
21,00 Lei
Producator: Naturotti
Biscuiti cu fulgi de ciocolata bio fara gluten 250gIngrediente: faina de orez*, ciocolata* 19% (zahar raw din trestie*, masa de cacao*, unt de cacao*), zahar din trestie*, ulei de floarea soarelui*, oua*, unt* amidon de porumb*, fibre din mar* , cacao*, sare , agent de afanare : bicarbonat de amoniu..
21,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies