MenIu
Cos cumparaturi

Retter

Producator: Retter
Elixir Magic pentru copii, concentrat cu zmeura bio, 500ml, Retter O bautura magica pentru copii din fructe de padure. Se dilueaza 1:10, astfel 1 litru de elixir ajunge pentru 10 litri de bautura sanatoasa.Intareste si sustine sistemul imunitar al copiilor zi de zi.Sugestie de folosire:  -..
82,00 Lei
Producator: Retter
Elixir Magic pentru copii, concentrat cu mure bio, 500ml, Retter O bautura magica pentru copii din fructe de padure. Se dilueaza 1:10, astfel 1 litru de elixir ajunge pentru 10 litri de bautura sanatoasa.Intareste si sustine sistemul imunitar al copiilor zi de zi.Sugestie de folosire:  -am..
82,00 Lei
Producator: Retter
Suc de pere pur, bio, 750ml, Retter Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor. Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc. Contine antioxidanti cum ar fi fenolii (tanin, ..
29,00 Lei
Producator: Retter
Suc de afine pur bio, 750ml, Retter Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc.Contin antioxidanti cum ar fi fenolii (tanin, fla..
98,00 Lei
Producator: Retter
Suc de coacaze negre pur bio, 750ml, Retter Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc.  Contin antioxidanti cum ar fi fen..
75,00 Lei
SUC DE DUDE NEGRE PUR BIO 750ML RETTER
STOC EPUIZAT
Producator: Retter
Suc de dude negre pur bio, 750ml, Retter Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc. Contin antioxidanti cum ar fi fenolii (tani..
75,00 Lei
Producator: Retter
Suc de rodie pur bio, 750ml, Retter Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc.  Contin antioxidanti cum ar fi fenolii (ta..
58,00 Lei
Producator: Retter
Suc de grapefruit, dude negre si afine pur bio 750ml RetterSucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc. Contin antioxidanti cum ar fi ..
52,00 Lei
Producator: Retter
Suc de catina pur bio, 750ml, Retter Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor. Catina este un superfruct foarte apreciat pentru calitatile sale nutritive, intarirea imunitatii.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate d..
98,00 Lei
Producator: Retter
Suc de gutui pur, bio, 750ml, Retter Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc. Contin antioxidanti cum ar fi fenolii (tanin, f..
46,00 Lei
Producator: Retter
Gem de gutui bio, 300g, RetterUn produs obtinut dupa o reteta traditionala, delicios ca pe vremea bunicilor.Sugestie de folosire: la clatite, prajituri, biscuiti, sau intins pe o felie de paine alaturi de o cana de ceai.Ingrediente: gutui*56%, zahar brut*, suc de lamaie**din agricultura ecologicaVal..
82,00 Lei
Producator: Retter
Suc de grapefruit pur bio 750ml RetterSucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc. Contin antioxidanti cum ar fi fenolii (tanin, flavo..
75,00 Lei
Producator: Retter
Suc de aronia pur bio 750ml Retter Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc.  Contin antioxidanti cum ar fi fenolii (tan..
46,00 Lei
Producator: Retter
Suc de merisor pur bio, 750ml, Retter Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc.Contin antioxidanti cum ar fi fenolii (tanin, f..
75,00 Lei
Producator: Retter
Pasta de gutui, bio, Retter, 100g Pasta de mere gutui bio Retter este obtinuta prin fierberea gutuilor, pana la evaporarea aproape totala a apei, rezultand o pasta consistenta cu un gust deosebit de aromat. Sugestie de folosire: pentru condimentarea si rafinarea preparatelor culinare, sala..
40,00 Lei
Producator: Retter
Elixir de topinambur, concentrat din radacina proaspata, 500ml, Retter Se dilueaza 1 portie de elixir la 10 portii de apa, astfel dintr-o sticla de elixir se prepara 5 litri de suc de topinambur.Elixirul de topinambur este obtinut prin presare la rece, manual din radacina proaspata de topinambu..
68,00 Lei
ELIXIR DE TOPINAMBUR, CONCENTRAT DIN RADACINA PROASPATA BIO, 190ML, RETTER
STOC EPUIZAT
Producator: Retter
Elixir de topinambur, concentrat din radacina proaspata, 190ml, Retter Se dilueaza 1 portie de elixir la 10 portii de apa, astfel dintr-o sticla de elixir se prepara aproape 2 litri de suc de topinambur.Elixirul de topinambur este obtinut prin presare la rece, manual din radacina proaspata de t..
37,00 Lei
Producator: Retter
Esenta de canepa, fermentata, bio, 500ml, Retter Esenta de canepa de la Retter este pregatita printr-un proces de fermentare complex, asigurand astfel o digestie buna. Se stie ca alimentele fermentate au un aport special de nutrienti si reprezinta un boost pentru imunitate.Sugestie de folosire:..
119,00 Lei
Producator: Retter
Elixir de ghimbir, concentrat din radacina proaspata de ghimbir bio, 190ml, Retter Se dilueaza 1 portie de elixir la 10 portii de apa, astfel dintr-o sticla de elixir se prepara 2 litri de suc de ghimbir.Elixirul de ghimbir este obtinut prin presare la rece, manual din radacina proaspata de ghi..
61,00 Lei
Producator: Retter
Expira la data de 08.2024Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc. Contin antioxidanti cum ar fi fenolii (tanin, flavonoide, etc.)A..
22,00 Lei 44,00 Lei
Producator: Retter
Otet de gutui maturat 1 an bio, 250ml, Retter Oteturile bio Retter sunt fermentate natural si maturate 1 an pentru a oferi o experienta culinara exceptionala. Sunt tinute in recipiente mici de sticla minim 1 an inainte de imbutelierea pentru vanzare.Otetul de gutui bio are un gust acrisor, puta..
82,00 Lei
Producator: Retter
Esenta de ghimbir, fermentata, bio, 500ml, Retter Esenta de ghimbir de la Retter este pregatita printr-un proces de fermentare complex, asigurand astfel o digestie buna. Se stie ca alimentele fermentate au un aport special de nutrienti si reprezinta un boost pentru imunitate.Sugestie de folosir..
119,00 Lei
Producator: Retter
Ulei din samburi de caise presat la rece bio, 100ml, Retter Uleiul bio Retter din samburi de caise este extras exclusiv prin procedee mecanice, la rece. Presarea samburilor de caise este una lenta, pentru a pastra valoroasele beneficii ale samburilor.Uleiul din samburi de caise nerafinat si pre..
107,00 Lei
Producator: Retter
Pasta de rodie bio Retter 100gPasta de rodie bio Retter este obtinuta prin fierberea boabelor de rodie, pana la evaporarea aproape totala a apei, rezultand o pasta consistenta cu un gust deosebit de fructe.Sugestie de folosire: pentru condimentarea si rafinarea preparatelor culinare, salatelor, bran..
44,00 Lei
Producator: Retter
Elixir de turmeric (curcuma), concentrat din radacina proaspata de turmeric bio, 190ml, RetterSe dilueaza 1 portie de elixir la 10 portii de apa, astfel dintr-o sticla de elixir se prepara 2 litri de suc de turmeric - curcuma.Elixirul de turmeric este obtinut prin presare la rece, manual din radacin..
68,00 Lei
Producator: Retter
Otet de rodie maturat 1 an bio, 250ml, Retter Oteturile bio Retter sunt fermentate natural si maturate 1 an pentru a oferi o experienta culinara exceptionala. Sunt tinute in recipiente mici de sticla minim 1 an inainte de imbutelierea pentru vanzare.Otetul de rodie bio are un gust dulce-acrisor..
82,00 Lei
Producator: Retter
Otet de pere maturat 1 an, bio, 250ml, Retter Oteturile bio Retter sunt fermentate natural si maturate 1 an pentru a oferi o experienta culinara exceptionala. Sunt tinute in recipiente mici de sticla minim 1 an inainte de imbutelierea pentru vanzare.Otetul de pere bio are un gust dulce-acrisor,..
63,00 Lei
Producator: Retter
Ulei din samburi de rodie presat la rece bio 100ml Retter Uleiul bio Retter din samburi de rodie este extras exclusiv prin procedee mecanice, la rece. Presarea samburilor de rodie este una lenta, pentru a pastra valoroasele beneficii ale samburilor.Rodia a fost de-a lungul istoriei un fruct sim..
157,00 Lei
Producator: Retter
Otet de mere clasic maturat 1 an, bio, 250ml, Retter Oteturile bio Retter sunt fermentate natural si maturate 1 an pentru a oferi o experienta culinara exceptionala. Sunt tinute in recipiente mici de sticla minim 1 an inainte de imbutelierea pentru vanzare.Otetul de mere bio are un gust dulce-a..
82,00 Lei
Producator: Retter
Elixir de canepa, concentrat din flori, frunze si seminte de canepa bio, 190ml, Retter O bautura relaxanta, cu hamei si lavanda.Se dilueaza 1 portie de elixir la 10 portii de apa, astfel dintr-o sticla de elixir se prepara 2 litri de suc de canepa.Elixirul de canepa este obtinut prin presare la..
61,00 Lei
Producator: Retter
Elixir de turmeric (curcuma), concentrat din radacina proaspata de turmeric bio, 500ml, Retter Esenta de turmeric (curcuma) de la Retter este pregatita printr-un proces de fermentare complex, asigurand astfel o digestie buna. Se stie ca alimentele fermentate au un aport special de nutrienti si ..
119,00 Lei
Producator: Retter
Elixir de ghimbir, concentrat din radacina proaspata de ghimbir bio, 500ml, Retter Se dilueaza 1 portie de elixir la 10 portii de apa, astfel dintr-o sticla de elixir se prepara 5 litri de suc de ghimbir.Elixirul de ghimbir este obtinut prin presare la rece, manual din radacina proaspata de ghi..
110,00 Lei
Producator: Retter
Miere cu turmeric (curcuma) bio, 250g, Retter -cu turmeric proaspat, din radacina proaspata, nu cu pudra!Un produs foarte sanatos, compus din miere de albine ecologica din Austria, si turmeric proaspat aromat (wild turmeric) din Peru.Sugestie de folosire: amestecati cu apa fierbinte 1 ling..
82,00 Lei
Producator: Retter
Elixir de turmeric (curcuma), concentrat din radacina proaspata de turmeric bio, 500ml, Retter Se dilueaza 1 portie de elixir la 10 portii de apa, astfel dintr-o sticla de elixir se prepara 5 litri de suc de turmeric - curcuma.Elixirul de turmeric este obtinut prin presare la rece, manual din r..
123,00 Lei
Producator: Retter
Suc de rodie bio, 1 litru, Retter Suc de rodie 100% obtinut din suc concentrat de rodie bio.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc. Contin antioxidanti cum ar fi fenolii (tanin, flavonoide, etc.) Sugestie de fo..
29,00 Lei
Producator: Retter
Suc de cirese pur, bio, 750ml, Retter Sucurile bio Retter sunt pure, fara nici un fel de adaos, obtinute prin presarea fructelor.Numai fructele complet coapte din soiurile de superfructe selectate din cele mai bune locatii sunt folosite pentru suc. Contin antioxidanti cum ar fi fenolii (tanin, ..
75,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 40 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies