MenIu
Cos cumparaturi

Neletab

Producator: Neletab
Pachetul contine:1 tableta pentru curatat sticla1 tableta pentru curatat baia1 tableta pentru curatat multi-suprafeteAdaugi o tableta in 750ml apa si gata, ai obtinut 750ml de detergent. Daca nu ai deja un recipient de 750ml cu pulverizator, iti recomandam recipientul de 750ml din aluminiu, reutiliz..
26,00 Lei
Producator: Neletab
-fara parfum-Adaugi o tableta in 750ml apa si gata, ai obtinut 750ml de detergent pentru geamuri. Daca nu ai deja un recipient de 750ml cu pulverizator, iti recomandam recipientul de 750ml din aluminiu, reutilizabil, de la Neletab. Folosind tabletele Neletab iti poti prepara acasa detergentii d..
26,00 Lei
Producator: Neletab
-cu parfum de pin, efect degresant-Adaugi o tableta in 750 ml apa si gata, ai obtinut 750 ml de detergent pentru curatat multi-suprafete, cu proprietati degresante. Eficient pentru a curata intreaga casa, lasand in urma un placut miros de pin. Daca nu ai deja un recipient de 750 ml cu pulverizator, ..
26,00 Lei
Producator: Neletab
-cu parfum de lamaie, efect anticalcar-Adaugi o tableta in 750ml apa si gata, ai obtinut 750ml de detergent pentru curatat baia si obiectele sanitare. Eficient pentru a curata de depuneri obiectele sanitare. Daca nu ai deja un recipient de 750ml cu pulverizator, iti recomandam recipientul de 750ml d..
26,00 Lei
Producator: Neletab
Kitul contine 1 recipient de aluminiu cu pulverizator, reutilizabil, de 750ml, si o tableta pentru curatenia sticlei. -fara parfum-Adaugi o tableta in 750ml apa si gata, ai obtinut 750ml de detergent pentru geamuri. Folosind tabletele Neletab iti poti prepara acasa detergentii doar adaugan..
41,00 Lei
Producator: Neletab
Kitul contine 1 recipient de aluminiu cu pulverizator, reutilizabil, de 750ml, si o tableta pentru curatenie multi-suprafete. -cu parfum de pin, efect degresant-Adaugi o tableta in 750 ml apa si gata, ai obtinut 750 ml de detergent pentru curatat multi-suprafete, cu proprietati degresante. Efic..
41,00 Lei
Producator: Neletab
Kitul contine 1 recipient de aluminiu cu pulverizator, reutilizabil, de 750ml, si o tableta pentru curatat baia. -cu parfum de lamaie, efect anticalcar-Adaugi o tableta in 750ml apa si gata, ai obtinut 750ml de detergent pentru curatat baia si obiectele sanitare. Eficient pentru a curata de dep..
40,00 Lei
Fasii plastic free pentru spalat rufe 24 buc Neletab Fasii plastic free pentru spalat rufe 24 buc Neletab
STOC EPUIZAT
Producator: Neletab
O solutie inovativa, foarte economica si ecologica, fara plastic, zero waste, de a prepara acasa detergentul pentru spalat rufe: doar adaugi o fasie Neletab pentru spalat rufe direct in cuva masinii de spalat! Fara spatii de depozitare flacoane sau bidoane de detergenti!Folosind tabletele si fa..
40,00 Lei
Producator: Neletab
O solutie inovativa, foarte economica si ecologica, fara plastic, zero waste, de a prepara acasa detergentul pentru pardoseli: doar adaugi o fasie Neletab pentru pardoseli in 10 litri de apa, si detergentul pentru pardoseli este gata preparat. Fasia se dizolva rapid in apa. O cutie cu 24 b..
37,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies