MenIu
Cos cumparaturi

Extracte si Esente Bio


Producator: Cloud Nine Factory
-natural, fabricat in Romania-Condiment alimentar de calitate superioara, 100% natural, folosit pentru aromatizarea deserturilor, a prajiturilor sau a bauturilor. Extractul este obtinut printr-un proces lent de extractie la rece a mai mult de 300 de componente aromatice continute de pastaia de vanil..
37,00 Lei
Producator: Cloud Nine Factory
-natural, fabricat in Romania-Condiment alimentar de calitate superioara, 100% natural, folosit pentru aromatizarea deserturilor, a prajiturilor sau a bauturilor. Este obtinut din ulei obtinut prin presarea la rece a cojilor de portocale si are o aroma fructata de portocale cu note vibrante si dulci..
19,00 Lei
Producator: Cloud Nine Factory
-natural, fabricat in Romania-Condiment alimentar de calitate superioara, 100% natural, folosit pentru aromatizarea deserturilor, a prajiturilor sau a bauturilor. Este obtinut din ulei de menta presat la rece (Mentha Piperita). Datorita continutului de mentol provenit din frunzele de menta, aroma ex..
19,00 Lei
Producator: Cloud Nine Factory
-natural, fabricat in Romania-Condiment alimentar de calitate superioara, 100% natural, folosit pentru aromatizarea deserturilor, a prajiturilor sau a bauturilor. Este obtinut din ulei obtinut prin presarea la rece a cojilor de lamâi si are o aroma fructata de citrice cu note vibrante si acrisoare. ..
19,00 Lei
Extract pur de cafea 50ml Cloud Nine Factory
STOC EPUIZAT
Producator: Cloud Nine Factory
-natural, fabricat in Romania-Condiment alimentar de calitate superioara, 100% natural, folosit pentru aromatizarea deserturilor, a prajiturilor sau a bauturilor. Extractul Pur de Cafea este obtinut prin extractie la rece a componentelor aromatice prezente în boabe de cafea de cea mai buna calitate...
19,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies