MenIu
Cos cumparaturi

Lipolife

Lipolife - LLC1 Carnosina lipozomala 240ml
Livrare gratuita
Producator: Lipolife
Lipolife - LLC1 Carnosina lipozomala 240mlSuplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Carnosina, sub forma ei L-carnosina, este un aminoacid care sustine buna functionare a organismului. Este folosita in tra..
283,00 Lei
Producator: Lipolife
Lipolife Multivitamin - LVC5 complex de vitamine lipozomale 250mlSuplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Un supliment lipozomal in premiera, unn complex unic de vitamine lipozomale cu adaos de nucleotide..
189,00 Lei
Producator: Lipolife
Lipolife LVC3 - Vitamina C, D3, K2 plus zinc, lipozomale 250mlSuplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Vitamina C lipozomala de la Lipolife este formulata cu Quali-C, o sursa de Vitamina C fabricata in Sc..
163,00 Lei
Producator: Lipolife
Lipolife - LVD2 Vitamina D3 lipozomala 60mlSuplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Vitamina D este indispensabila pentru asimilarea calciului, pentru sanatatea sistemului osos, muscular si pentru un meta..
101,00 Lei
Producator: Lipolife
Lipolife - LVD1 Vitamina D3 si K2 lipozomala 60mlSuplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Vitamina D3 in combinatie cu Vitamina K2 asigurara sanatatea sistemului osos, sprijina imunitatea si sistemul musc..
126,00 Lei
Lipolife LVC6 - complex lipozomal de Vitamina C si Quercitin 250ml
Livrare gratuita
Producator: Lipolife
Lipolife LVC6- complex lipozomal de Vitamina C si Quercitin 250mlSuplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Vitamina C lipozomala de la Lipolife este formulata cu Quali-C, o sursa de Vitamina C fabricata in..
239,00 Lei
Lipolife LVC2- Vitamina C lipozomala 240ml
Livrare gratuita
Producator: Lipolife
Lipolife LVC2- Vitamina C lipozomala 240ml-formulata fara SOIA si cu Quali-C, singura forma de Vitamina C fabricata in Europa.Suplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Vitamina C lipozomala de la Lipolife ..
239,00 Lei
Producator: Lipolife
Lipolife LVB1 - Vitamina B12 lipozomala 60ml - veganaSuplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Furnizand organismului vitamina B12 in forma lipozomala, asigura absortie maxima a acestei vitamine atat de in..
120,00 Lei
Producator: Lipolife
Lipolife LLO1- Omega 3 lipozomal, vegan, 150mlSuplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Omega V3 este inlocuitorul vegan pentru uleiul de peste. Omega V3 este un complex de acizi grasi Omega patentat, fiin..
175,00 Lei
Lipolife -LLT1 Curcumin lipozomal 250ml
Livrare gratuita
Producator: Lipolife
Lipolife - LLT1 Curcumin lipozomal 250mlFiecare portie de Curcumin lipozomal (5ml) furnizeaza 170g de Curcumin C3 Complex (95% curcuminoide), beneficiind de maxima absortie.Suplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nev..
252,00 Lei
Lipolife - LLR1 Resveratrol lipozomal 240ml
Livrare gratuita
Producator: Lipolife
Lipolife - Resveratrol lipozomal 240mlSuplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Resveratrolul este un polifenol care se regaseste in special in alimentele cu coaja rosie sau inchisa la culoare (struguri ro..
315,00 Lei
Lipolife - LLQ1 Coenzima Q10 lipozomala 240ml
Livrare gratuita
Producator: Lipolife
Lipolife - LLQ1 Coenzima Q10 lipozomala 240mlLipolife inoveaza in domeniul suplimentelor lipozomale de peste 10 ani, oferind cele mai calitative suplimente lipozomale existente pe piata datorita laboratoarelor de ultima generatie si a echipei de cercetare.Suplimentele lipozomale confera cel mai mare..
264,00 Lei
Lipolife - LLM1 Magneziu lipozomal 240ml
Livrare gratuita
Producator: Lipolife
Lipolife - LLM1 Magneziu lipozomal 240mlSuplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Magneziul are un rol determinant in organism, fiind responsabil de foarte multe procese si functii pentru functionarea aces..
202,00 Lei
Lipolife - LLG2 Glutation lipozomal 150ml
Livrare gratuita
Producator: Lipolife
Lipolife - Glutation lipozomal 150ml Suplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Glutationul este cel mai important antioxidant al organismului, care ajuta la eliminarea toxinelor. Nivelul de glutation ..
239,00 Lei
Lipolife - Carnosina lipozomala 250ml
Livrare gratuita
Producator: Lipolife
Lipolife - Carnosina lipozomala 250mlSuplimentele lipozomale confera cel mai mare grad de absortie, substanta activa ajungand direct si usor in celula unde este nevoie de ea.Carnosina, sub forma ei L-carnosina, este un aminoacid care sustine buna functionare a organismului. Este folosita in tratamen..
280,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies