MenIu
Cos cumparaturi

Detergenti Bio


Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe delicate 1L Detergent lichid ecologic neutru pentru rufe delicate, lana, casmir, matase, in. Se poate folosi atat la spalarea manuala, cat si in masina de spalat automata. Cu ulei esential de lavanda. Este ideal si pentru spalarea hainutelor bebelusilor.Mod..
28,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru lana, matase, angora si casmir bio 1 litru Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale).Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecol..
36,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru hainutele copiilor bio 1L -fara parfum, fara enzime- Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale). Detergentii Biopuro:-sunt c..
33,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate cu lamaie, 1L Dupa utilizare, nu arunca flaconul, cumpara un bidon de 5l pentru reumplere. Este mai economic, si protejezi si mediul in acest fel. A reutiliza este mai ecologic decat a recicla! Multumim ca pui umarul alaturi de Biolu la con..
28,00 Lei
Biolu detergent ecologic universal cu ulei de portocale 20L
Livrare gratuita
Producator: Biolù
Detergent ecologic universal cu ulei de portocale 20L Biolu Optional puteti achizitiona un robinet pentru facilitarea dozarii/golirii bidonului. Acesta este refolosibil, e suficient daca achizitionati o singura data robinetul. Click aici pentru a vedea robinetul.Varianta economica.Detergen..
377,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent/degresant ecologic universal cu ulei de portocale, 1L Dupa utilizare, nu arunca flaconul, cumpara un bidon de 5l pentru reumplere. Este mai economic, si protejezi si mediul in acest fel. A reutiliza este mai ecologic decat a recicla! Multumim ca pui umarul alaturi de Biolu la constien..
29,00 Lei
Biolu Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate portocale 20L
Livrare gratuita
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate portocale 20L Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate. Cu extract din floare de portocal, din agricultura ecologica. Garanteaza o spalare uniforma, fara pete, chiar si la temperaturi scaz..
450,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen universal bio pentru toate suprafetele 500ml Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale). Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecol..
23,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru baie bio 500ml Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale).Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic-sunt certificati Vegan ..
25,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic concentrat pentru spalat vase 1L Incearca si varianta vrac, la bidon de 5L, ideala pentru familii numeroase, restaurante, gradinite, etc., cu 25% mai ieftin decat varianta la 1L.Detergent ecologic neutru pentru spalat vase. Indeparteaza grasimea bine,  nu irita pielea, s..
25,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru rufe albe si colorate bio 1L Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale). Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic-sunt c..
30,00 Lei
Detergent hipoalergen activ pentru scos pete bio 500ml Biopuro
STOC EPUIZAT
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen activ pentru scos pete bio 500ml Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale).Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic-sunt certifi..
27,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic pentru indepartat pete, pudra (percarbonat), 1100g Se foloseste ca si adaos alaturi de detergentii lichizi. El elibereaza oxigen activ in timpul ciclului de spalat care igienizeaza si indeparteaza petele din rufele albe si colorate chiar si la 30°C. Dizolvat in apa calda, poa..
37,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate, portocale, 5L Optional puteti achizitiona un robinet pentru facilitarea dozarii/golirii bidonului. Acesta este refolosibil, e suficient daca achizitionati o singura data robinetul. Click aici pentru a vedea robinetul.Ideal pentru familiile..
113,00 Lei
Producator: Mix Brands
Soda calcinata - carbonat de sodiu, 1 kg, Mix BrandsCarbonatul de sodiu sau soda calcinata, sau soda de rufe cum i se mai spune, este recunoscuta pentru proprietatile sale de curatare si de reducere a duritatii apei.Soda ajuta la eliminarea petelor de grasime, de ruj, de ceara. De asemenea este foar..
20,00 Lei
Producator: Biolù
Robinet pentru detergenti vrac BioluRobinet destinat exclusiv bidoanelor de 5L si 20L de detergenti bio si produse de igiena personala marca Biolu.Robinetul ajuta la dozarea/golirea usoara a bidoanelor.Atentie!Acest robinet este un accesoriu menit sa faciliteze utilizarea detergentilor Biolu, la bid..
39,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale).Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic;-sunt certificati Vegan OK (au doar ingrediente vegetale);-nu sunt testa..
30,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru rufe negre/inchise la culoare bio 1000mlDetergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale).Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic;-su..
35,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru rufe colorate bio 1L Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale). Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic-sunt certifi..
31,00 Lei
Biolu detergent ecologic vrac pentru rufe albe si colorate lamaie 20L
Livrare gratuita
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid vrac pentru rufe albe si colorate lamaie 20L Ideal pentru familiile numeroase. Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate. Cu ulei esential de lamaie din agricultura ecologica. Garanteaza o spalare uniforma, fara pete, chiar si ..
450,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe delicate bidon 5L Detergent lichid ecologic neutru pentru rufe delicate, lana, casmir, matase, in. Se poate folosi atat la spalarea manuala, cat si in masina de spalat automata. Cu ulei esential de lavanda. Este ideal si pentru spalarea hainutelor bebelusilor..
115,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic pentru pardoseli bidon, 5L Optional puteti achizitiona un robinet pentru facilitarea dozarii/golirii bidonului. Acesta este refolosibil, e suficient daca achizitionati o singura data robinetul.Click aici pentru a vedea robinetul.Un detergent delicat, non-agresiv, cu ulei esen..
92,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid vrac pentru rufe albe si colorate, lamaie, 5L Optional puteti achizitiona un robinet pentru facilitarea dozarii/golirii bidonului. Acesta este refolosibil, e suficient daca achizitionati o singura data robinetul.Click aici pentru a vedea robinetul. Ideal pentru fa..
113,00 Lei
Producator: Biolù
Balsam de rufe cu rodie, ecologic, 1L - Biolu-suficient pentru 35 de spalari-Balsam de rufe cu extract de rodie, cu miros unic inconfundabil. Rufele vor fi mai usor de calcat, iar mirosul de rodie se mentine foarte bine.Mod de folosire: -puneti 28 ml in compartimentul pentru balsam al masinii de spa..
25,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent/degresant ecologic universal cu ulei de portocale, 5L Optional puteti achizitiona un robinet pentru facilitarea dozarii/golirii bidonului. Acesta este refolosibil, e suficient daca achizitionati o singura data robinetul. Click aici pentru a vedea robinetul.Varianta economica.Detergent..
95,00 Lei
Producator: Biolù
Acid citric ecologic pentru rufe, 1kg (punga) - Biolu Aditiv de origine naturala obtinut prin fermentarea porumbului si maniocului (planta erbacee tropicala, din ai carei tuberculi se extrage tapioca).Ideal ca inlocuitor de balsam, agent de clatire si detartrant.Nu lasa reziduuri pe suprafete s..
56,00 Lei
Producator: Biopuro
Degresant  universal hipoalergen pentru bucatarie bio 500ml Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale). Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic-s..
22,00 Lei
Producator: Biopuro
Crema/polish hipoalergen pentru curatarea, lustruirea si intretinerea lemnului bio 200ml-cu ulei de nuca, in, lamaie, scortisoara si cuisoare-Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cau..
27,00 Lei
Biolu Gel ecologic pentru masina de spalat vase 20L
Livrare gratuita
Producator: Biolù
Gel ecologic pentru spalat vase in masina de spalat vase, vrac  20L BioluGelul este destinat utilizarii in masina automata de spalat vase. Indeparteaza bine grasimea, lasand vasele curate si stralucitoare. Fiind ecologic, nu lasa reziduri petrochimice pe vase si in masina de spalat. Lasa un iz ..
680,00 Lei
Biolu detergent ecologic vrac pentru spalat vase 20L
Livrare gratuita
Producator: Biolù
Detergent ecologic vrac pentru spalat vase 20L -ideal pentru restaurantele raw vegane, gradinite, si pentru familiile numeroase, cu 30% mai ieftin decat varianta la litru. Detergent ecologic neutru pentru spalat vase. Indeparteaza grasimea bine,  nu irita pielea, si contine ulei esential de ..
404,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic pentru pardoseli, 1L Dupa utilizare, nu arunca flaconul, cumpara un bidon de 5l pentru reumplere. Este mai economic, si protejezi si mediul in acest fel. A reutiliza este mai ecologic decat a recicla! Multumim ca pui umarul alaturi de Biolu la constientizarea re-utilizarii si..
23,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru vase bio 500ml Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale). Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic-sunt certificati Vegan OK ..
17,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru pardoseli bio 1LDetergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale).Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic-sunt certificati Vegan OK (..
22,00 Lei
Biolu gel ecologic pentru masina de spalat vase 1L
STOC EPUIZAT
Producator: Biolù
Gel ecologic pentru spalat vase in masina de spalat vase 1L Gelul este destinat utilizarii in masina automata de spalat vase. Indeparteaza bine grasimea, lasand vasele curate si stralucitoare. Fiind ecologic, nu lasa reziduri petrochimice pe vase si in masina de spalat. Lasa un iz placut de portocal..
39,00 Lei
Biolu detergent ecologic vrac pentru pardoseli 20L
Livrare gratuita STOC EPUIZAT
Producator: Biolù
Detergent ecologic vrac pentru pardoseli 20L Varianta vrac ideala pentru firme, institutii, gradinite, scoli, restaurante vegane, etc. Un detergent delicat, non-agresiv, cu ulei esential de eucalipt din agricultura ecologica. Lasa un miros placut, si este potrivit pentru toate tipurile de pardosea..
368,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate portocale 1L Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate. Cu extract din floare de portocal, din agricultura ecologica. Garanteaza o spalare uniforma, fara pete, chiar si la temperaturi scazute.Mod d..
28,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 48 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies