MenIu
Cos cumparaturi

Higher Living

Producator: Higher Living
Ceai musetel si vanilie bio, 15 plicuri, Higher LivingO combinatie excelenta intre musetel, plante aromatice si vanilie adevarata de Bourbon.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele ..
19,00 Lei
Ceai MORINGA si MENTA eco, 15 plicuri, Higher Living
STOC EPUIZAT
Producator: Higher Living
Ceai MORINGA si MENTA bio, 15 plicuri, Higher LivingUn ceai deosebit din frunze de moringa si menta.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ultimul rand grija pen..
19,00 Lei
Ceai GOLDEN TURMERIC eco, 15 plicuri, Higher Living
STOC EPUIZAT
Producator: Higher Living
Ceai GOLDEN TURMERIC bio, 15 plicuri, Higher LivingO combinatie excelenta intre turmeric, ghimbir, lemn dulce si trandafir.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in..
17,00 Lei
Producator: Higher Living
Ceai alb bio, 20 plicuri, Higher LivingUn ceai energizant si placut, potrivit pentru consumat pe tot parcursul zilei.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ultim..
19,00 Lei
Producator: Higher Living
Ceai SCORTISOARA bio, 15 plicuri, Higher LivingO combinatie excelenta intre scortisoara, lemn dulce, lamaie si portocala.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in u..
19,00 Lei
Ceai ROOIBOS si TURMERIC eco, 20 plicuri, Higher Living
STOC EPUIZAT
Producator: Higher Living
Ceai ROOIBOS si TURMERIC bio, 20 plicuri, Higher LivingUn ceai deosebit de rooibos cu turmeric.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ultimul rand grija pentru m..
17,00 Lei
Producator: Higher Living
Ceai lemn dulce bio, 15 plicuri, Higher LivingO combinatie excelenta de lemn dulce cu scortisoara si portocale.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ultimul ran..
19,00 Lei
Producator: Higher Living
Ceai SWEET CHAI bio, 15 plicuri, Higher LivingO combinatie excelenta de lemn dulce, ghimbir, cardamom, piper negru si menta.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu i..
19,00 Lei
Producator: Higher Living
Ceai de fructe VERY BERRY bio, 15 plicuri, Higher LivingUn ceai energizant si racoritor de fructe: afine, macese, acai.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ult..
19,00 Lei
Producator: Higher Living
Ceai verde - CHAI - bio, 20 plicuri, Higher LivingO combinatie excelenta de ceai verde cu scortisoara, cardamom, cuisoare.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ..
19,00 Lei
Producator: Higher Living
Ceai ROOIBOS si CARAMEL bio, 20 plicuri, Higher LivingUn ceai deosebit de rooibos cu aroma de caramel.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ultimul rand grija p..
19,00 Lei
Producator: Higher Living
Ceai lamaie si ghimbir bio, 15 plicuri, Higher LivingO combinatie excelenta de ghimbir si lamaie.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ultimul rand grija pentru..
19,00 Lei
Producator: Higher Living
Ceai MORNING MOJO bio, 15 plicuri, Higher LivingO combinatie excelenta de ceai verde, cafea verde si ginseng, perfect pentru dimineti pline de energie.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica,..
19,00 Lei
Ceai GINGER KICK eco, 15 plicuri, Higher Living
STOC EPUIZAT
Producator: Higher Living
Ceai GINGER KICK bio, 15 plicuri, Higher LivingO combinatie excelenta intre ghimbir si lamaie.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ultimul rand grija pentru me..
17,00 Lei
Ceai verde - COCOS - eco, 20 plicuri, Higher Living
STOC EPUIZAT
Producator: Higher Living
Ceai verde - COCOS - bio, 20 plicuri, Higher LivingO combinatie excelenta de ceai verde cu cocos.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ultimul rand grija pentru..
17,00 Lei
Producator: Higher Living
Ceai SWEET DREAMS bio, 15 plicuri, Higher LivingUn excelent ceai de seara, cu roinita, lavanda si musetel.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retetele folosite, si nu in ultimul rand gri..
19,00 Lei
Producator: Higher Living
Ceai EARL GREY bio, 20 plicuri, Higher LivingO combinatie excelenta intre deja cunoscutul ceai negru earl grey, si uleiul esential de bergamota.Selectia de ceaiuri bio Higher Living multumeste si cel mai exigent consumator de ceai. Calitatea ingredientelor provenite din agricultura ecologica, retete..
19,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies