MenIu
Cos cumparaturi

Piureuri

PIURE DE MERE SI PERE CU SCORTISOARA BIO 100G Erdbar
STOC EPUIZAT
Producator: Erdbar
Piure de mere si pere cu scortisoara bio 100g -fara gluten- Un produs 100% vegan fabricat in Germania, ecologic, fara aditivi, fara gluten, special conceput pentru copilasi sanatosi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte. Ingredie..
10,00 Lei
PIURE DE BANANE, CAPSUNI SI QUINOA BIO 100G Erdbar
STOC EPUIZAT
Producator: Erdbar
Piure de banane, capsuni si quinoa bio 100g -fara gluten- Un produs 100% vegan fabricat in Germania, ecologic, fara aditivi, fara gluten, special conceput pentru copilasi sanatosi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte. Ingrediente: p..
10,00 Lei
PIURE CU SPANAC SI CASTRAVETI BIO 100G Erdbar
STOC EPUIZAT
Producator: Erdbar
Piure cu spanac si castravete bio 100g Un produs 100% vegan fabricat in Germania, ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi sanatosi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte. Ingrediente: piure de mere* (53%), banane* (22..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de mere, pere, morcov si dovleac bio 100g-fara gluten-Un produs 100% vegan fabricat in Germania, ecologic, fara aditivi, fara gluten, special conceput pentru copilasi sanatosi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte.Ingrediente: piur..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de mere, pere si fructul pasiunii bio 100g -vegan, fara gluten- Piure ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte. Ingrediente: piure de mere* (64%), piure de pere* ..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de mere, mango si piersici bio 100g-vegan, fara gluten-Piure ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte.Ingrediente: piure de mere* 66%, piure de mango* 21%, piure de piersici* 13..
10,00 Lei
Crema tartinabila cu mango si cartof dulce bio 180g, Freche Freunde
STOC EPUIZAT
Producator: Freche Freunde
Crema tartinabila cu mango si cartof dulce bio 180g, Freche Freunde-vegan-O crema tartinabila buna de intins pe paine. Indicata pentru copii de la 3 ani in sus.Ingrediente: apa, ulei de floarea soarelui*, seminte de floarea soarelui*, piure de mango* 15%, bucati de cartof dulce* 8%, suc de lamaie co..
21,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de mere, piersici, capsuni si struguri rosii bio 100g Erdbar-vegan, fara gluten-Piure ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi. Recomandat copiilor peste 6 luni.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte.Ingrediente: piure de mere* (47%), piure de pier..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Porridge de ovaz cu caise si banane bio 100g Erdbar-vegan-Porridge gata preparat, gata de consum, ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi. Recomandat copiilor peste 6 luni.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte.Ingrediente: apa, piure de caise* (30%), p..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de mere, guava, mango si ananas bio 100g Erdbar-vegan, fara gluten-Piure ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi. Recomandat copiilor peste 6 luni.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte.Ingrediente: piure de mere* (62%), piure de guava* (20%), piu..
10,00 Lei
Crema tartinabila cu rosii si busuioc bio 180g, Freche Freunde
STOC EPUIZAT
Producator: Freche Freunde
Crema tartinabila cu rosii si busuioc bio 180g, Freche Freunde-vegan-O crema tartinabila buna de intins pe paine. Indicata pentru copii de la 3 ani in sus.Ingrediente: apa, ulei de floarea soarelui*, pasta de rosii dublu concentrata* 16%, rosii* 14%, seminte de floarea soarelui*, busuioc* 2%, amidon..
21,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de mere, banane, ananas si cocos bio 100g -fara gluten- Un produs 100% vegan fabricat in Germania, ecologic, fara aditivi, fara gluten, special conceput pentru copilasi sanatosi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte. Ingredie..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de mere, sfecla rosie, capsuni bio 100g -vegan, fara gluten- Piure ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte. Ingrediente: piure de mere* 78%, piure de capsuni* 11..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de mere, capsuni, afine si zmeura bio 100 -vegan, fara gluten- Piure ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte. Ingrediente: piure de mere* 61.5%, piure de capsuni..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Porridge de ovaz cu mere, banane, zmeura si afine bio 100g Erdbar-vegan-Porridge gata preparat, gata de consum, ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi. Recomandat copiilor peste 6 luni.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte.Ingrediente: apa, piure de m..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de mere, afine si morcov negru bio 100g -fara gluten- Un produs 100% vegan fabricat in Germania, ecologic, fara aditivi, fara gluten, special conceput pentru copilasi sanatosi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte. Morcovul..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de capsuni, zmeura si iaurt bio 100g-vegetarian, fara gluten-Piure ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte.Ingrediente: IAURT (39%), piure de banane*, piure de capsuni* (2..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de mere, pere, afine si spelta bio 100gUn produs 100% vegan fabricat in Germania, ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi sanatosi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte.Ingrediente: piure de mere* (47%), piure de p..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de banane, mere, capsuni si zmeura bio 100g Erdbar-vegan, fara gluten-Piure ecologic, fara aditivi, special conceput pentru copilasi. Recomandat copiilor peste 6 luni.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte.Ingrediente: piure de banane* (42.5%), piure de mere* (37...
10,00 Lei
Piure de mere, afine, coacaze si mure bio 100g Erdbar
STOC EPUIZAT
Producator: Erdbar
Piure de mere, afine, coacaze si mure bio 100g-fara gluten-Un produs 100% vegan fabricat in Germania, ecologic, fara aditivi, fara gluten, special conceput pentru copilasi sanatosi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte.Ingrediente: piure..
10,00 Lei
Producator: Erdbar
Piure de pere, banane, portocale si vanilie bio 100g-fara gluten-Un produs 100% vegan fabricat in Germania, ecologic, fara aditivi, fara gluten, special conceput pentru copilasi sanatosi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte.Ingrediente:..
10,00 Lei
Piure de mere, capsuni si smochine bio 100g Erdbar
STOC EPUIZAT
Producator: Erdbar
Piure de mere, capsuni si smochine bio 100g -fara gluten- Un produs 100% vegan fabricat in Germania, ecologic, fara aditivi, fara gluten, special conceput pentru copilasi sanatosi. Recomandat copiilor peste 1 an.Perfect pentru acasa, si usor de luat in calatorii sau iesiri scurte. Ingredient..
10,00 Lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies