MenIu
Cos cumparaturi

Solgar

Zinc Picolinate 22mg 100 tablete
PRECOMANDA
Producator: Solgar
O forma de zinc usor asimilabila Zincul este un oligoelement esential, important pentru sistemul imunitar, facand parte din numeroase sisteme enzimatice. Este de asemenea o componenta a insulinei si al lichidului seminal barbatesc. In cazul unui consum ridicat de calciu sau acid fitic, intalnit in a..
76,00 Lei
Producator: Solgar
Zincul este un oligoelement esential, important pentru sistemul imunitar, facand parte din numeroase sisteme enzimatice. Este de asemenea o componenta a insulinei si al lichidului seminal barbatesc. In cazul unui consum ridicat de calciu sau acid fitic, intalnit in anumite cereale, este necesara sup..
66,00 Lei
ZINC CITRATE 30mg veg. caps 100s
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Zinc Citrate / Citrat de Zinc 30 mg 100 veg. caps.Zincul este un oligoelement esential, important pentru sistemul imunitar, facand parte din numeroase sisteme enzimatice. Este de asemenea o componenta a insulinei si al lichidului seminal barbatesc. In cazul unui consum ridicat de calciu sau acid fit..
92,00 Lei
ZINC CHELATED 22mg tabs 100s
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Chelated Zinc / Zinc Chelat 22 mg 100 tabsZincul este un oligoelement esential, important pentru sistemul imunitar, facand parte din numeroase sisteme enzimatice. Este de asemenea o componenta a insulinei si al lichidului seminal barbatesc. In cazul unui consum ridicat de calciu sau acid fitic, inta..
91,00 Lei
Producator: Solgar
Wild Oregano Oil de la SOLGAR® este un amestec de oregano salbatic, cu actiune deosebit de utila impotriva bacteriilor, ciupercilor si parazitilor.Ofera 175 mg de oregano salbatic (Oreganum vulgare), pe baza de ulei de masline extra virgin, care este presat fara utilizarea de solventi.Oregano-ul sal..
137,00 Lei
WHEY TO GO PROTEIN VANILLA powder 340gr
PRECOMANDA
Producator: Solgar
SOLGAR PROTEINE WHEY TO GO VANILIE pudra 338 g Mod de utilizare: numai pentru adulti, se adauga 26 de grame (aprox. 1 nivel de lingura) la 237 ml de apa, lapte sau sursa preferata de suc si se amesteca. De considerat caloriile si / sau proteinele suplimentare furnizate de tipul preferat de lapte sau..
195,00 Lei
VITAMIN K2 100μg veg.caps 50s
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Vitamina K2/Vitamin K2 100 μg 50 veg. caps.Vitamin K2 (MK-7) Naturala 100 µg, sub forma de capsule vegetale, utilizeaza varianta cu biodisponibilitate ridicata a Vitaminei K €“ Menaquinona-7, bine cunoscuta pentru rolul deosebit de important in formarea oaselor si in coagularea sangelui. Aceasta fo..
171,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina K1/Vitamin K1 100 μg 100 tabs.Vitamina K este importanta pentru coagularea corespunzatoare a sangelui la oameni. Este esentiala pentru sintetizarea, de catre ficat, a patru proteine ce contribuie la coagularea sangelui. Vitamina K este de asemenea recunoscuta la scara larga pentru rol..
50,00 Lei
Vitamin D3 2500ui 59ml
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Vitamina D3 lichida/Vitamin D3 liquid 2500 UI (62,5 µg) 59ml (aroma naturala de portocale/natural orange flavour)Forma activa a vitaminei D3 are un rol in activarea a unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos, stimularea formarii ..
91,00 Lei
Vitamin C Crystals 125g
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Acid ascorbic sub forma de pudra, fara excipienti. VITAMINA C este o vitamina antioxidanta esentiala sanatatii organismului, fiind in special importanta pentru mentinerea sanatatii pielii. Cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic, vitamina C este o vitamina solubila in apa.Spre deosebire de major..
154,00 Lei
Vitamin B-12 2000ug with B-Complex 59ml
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Vitamina B12 €“ Cobalamina €“ este singura vitamina ce contine cobalt, un oligoelement. Este esentiala pentru functionarea normala a tuturor celulelor din organism, in special cele ale maduvei, tractului intestinal si sistemului nervos, fiind necesara pentru formarea celulelor rosii din sange.B..
108,00 Lei
U-CUBES gummies 60s
PRECOMANDA
Producator: Solgar
U-Cubes „¢ este un supliment cu multivitamine, care contine vitaminele si minerale esentiale necesare pentru satisfacerea eventualelor deficiente ce provin din dieta copiilor si contribuie la dezvoltarea lor sanatoasa.In mod specific, acesta contine vitamina D care este necesara pentru cresterea nor..
88,00 Lei
L-Carnitine 1500mg 473ml
PRECOMANDA
Producator: Solgar
 L-carnitina este de fapt o dipeptida €“ un aminoacid format din doi alti aminoacizi esentiali, respectiv metionina si lizina. L-carnitina este importanta pentru metabolizarea grasimilor, in special in celulele inimii si ale muschilor.Este de asemenea importanta pentru transportul acizilor gra..
168,00 Lei
Children’s Chewable DHA chewie gels 90s
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Aroma naturala de fructeFormula speciala, patentata, pe baza de ulei de ton presat la rece, cu stabilitate si calitate ridicata, avand o concentratie mare de acizi grasi Omega 3 DHA si EPA (BioPureDHA„¢). DHA apartine acizilor grasi Omega 3 si este o componenta structurala esentiala a creierului si ..
154,00 Lei
Vitamin E+ Selenium 50 veg. cps.
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Vitamina E cu seleniu fara continut de drojdie reprezinta o sursa naturala de vitamina E sub forma de succinat acid de D-alfa tocoferil in forma uscata si L-selenometionina pentru efecte antioxidante sinergice. Forma de succinat este considerata ca avand biodisponibilitate mai ridicata, in cazul per..
98,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina E din surse natural 268 mg (400 UI) 50 softgelsIn procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de €žtocoferoli€ era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare. Tocoferolii joaca un rol important, reprezentand principalii ..
92,00 Lei
Producator: Solgar
In procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de €žtocoferoli€ era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare. Acesti compusi au fost denumiti alfa, beta, delta si gama tocoferoli. Structurile lor au doua parti principale, un inel co..
71,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina E din surse natural 671 mg (1000 UI) 50 softgelsIn procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de €žtocoferoli€ era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare. Tocoferolii joaca un rol important, reprezentand principalii..
168,00 Lei
Vitamin D3 600 IU veg.caps 60s
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Vitamina D3/Vitamin D3 600 UI (Colecalciferol) (15 µg) 60 veg. caps.Forma activa a vitaminei D3 are un rol in activarea a unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos, stimularea formarii si a depunerii in oase a fosfatului de calciu..
63,00 Lei
Producator: Solgar
Forma activa a vitaminei D3 are un rol in activarea unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos, stimularea formarii si a depunerii in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calciului si fosforului din alimentatie, in functionarea g..
109,00 Lei
Vitamin D3 400 IU softgels 100s
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Vitamina D3/Vitamin D3 400 UI (10 µg) 100 softgelsForma activa a vitaminei D3 are un rol in activarea a unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos, stimularea formarii si a depunerii in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calciu..
48,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina D3/Vitamin D3 2200 UI (Colecalciferol) (55 µg) 50 veg. caps. Forma activa a vitaminei D3 are un rol in activarea a unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos, stimularea formarii si a depunerii in oase a fosfatului de..
79,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina D3/Vitamin D3 1000 UI (25 µg) 90 tabs.Forma activa a vitaminei D3 are un rol in activarea a unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos, stimularea formarii si a depunerii in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calciului..
61,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina D3/Vitamin D3 1000 UI (25 µg) 100 softgelsForma activa a vitaminei D3 are un rol in activarea a unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos, stimularea formarii si a depunerii in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calci..
67,00 Lei
Producator: Solgar
Forma activa a vitaminei D3 are un rol in activarea a unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos, stimularea formarii si a depunerii in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calciului si fosforului din alimentatie, in functionarea..
76,00 Lei
Vitamin C 500mg 90tablete
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Vitamina C/Vitamin C 500 mg 90 tablete masticabile/chewable tabs Cu aroma de portocale/orange flavour..
129,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina C/Vitamin C 500 mg 100 veg. caps.Vitamina C este o vitamina antioxidanta esentiala sanatatii organismului, fiind in special importanta pentru mentinerea sanatatii pielii. Cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic, vitamina C este o vitamina solubila in apa. Spre deosebire de majorita..
75,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina C/Vitamin C 1000 mg 100 veg. capsVitamina C este o vitamina antioxidanta esentiala sanatatii organismului, fiind in special importanta pentru mentinerea sanatatii pielii. Cunoscuta si sub denumirea de acid ascorbic, vitamina C este o vitamina solubila in apa. Spre deosebire de majorita..
111,00 Lei
Vitamin B1 100mg 100 veg.caps.
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Vitamina B1 €“ tiamina €“ actioneaza ca o coenzima, necesara pentru conversia carbohidratilor in glucoza, aceasta din urma fiind arsa in organism pentru energie.Este esentiala pentru functionarea sistemului nervos, iar carenta de vitamina B poate cauza beri beri, o boala caracterizata de slabiciune,..
70,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina B6 €“ Piridoxina €“ joaca un rol de coenzima in descompunerea si utilizarea carbohidratilor, grasimilor si proteinelor. Faciliteaza eliberarea glicogenului pentru energie, din ficat si muschi. De asemenea, participa la utilizarea energiei in creier si in tesuturile nervoase, fiind esentiala..
55,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina B6 €“ Piridoxina €“ joaca un rol de coenzima in descompunerea si utilizarea carbohidratilor, grasimilor si proteinelor. Faciliteaza eliberarea glicogenului pentru energie, din ficat si muschi. De asemenea, participa la utilizarea energiei in creier si in tesuturile nervoase, fiind esentia..
76,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina B12/Vitamin B12 500 μg 50 veg. caps...
47,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina B12/Vitamin B12 1000 μg 100 tabs.Sublinguala. Masticabila..
91,00 Lei
Producator: Solgar
Vitamina A sustine sanatatea sistemului imunitar si a pielii, cat si a ochilor. Aceasta formula este oferita sub forma unei tablete uscate, recomandate celor ce intampina dificultati in administrarea suplimentelor alimentare pe baza de ulei. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.Mod de utilizare..
88,00 Lei
Producator: Solgar
Enzimele digestive vegetale Solgar® asigura o combinatie de enzime ce digera (descompun) carbohidratii, grasimile, proteinele si fibre din plante de tipul celulozei. Acestea provin in mod exclusiv din surse vegetale. Produsul poate fi consumat de vegetarieni.Mod de administrare: A se administra ca s..
59,00 Lei
UVA URSI & Juniper Formula 100 veg. cps.
PRECOMANDA
Producator: Solgar
Aceasta formula contine plante ce pot ajuta in cazul infectiilor de tract urinar. Aceste plante au proprietati antimicrobiene si efecte diuretice, fiind de regula administrate pentru a sustine vezica si rinichii.Mod de administrare: A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, una (1) pana ..
117,00 Lei
Afişare 1 - 36 din 153 (5 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies