MenIu
Cos cumparaturi

Livrare si plata

Plasarea unei comenzi catre REVOBIO presupune implicit acordul dumneavoastra cu "termenii si conditiile" prezentate in sectiunea "Cum Cumpar" a site-ului.

Livrarea comenzilor / Costul transportului

Produsele comandate se livreaza in toata tara, termen de livrare 1-2 zile lucratoare. Produsele comandate de catre client intra in starea de comanda in asteptare. Clientul va fi instiintat pe email de starea comenzii, aceasta se va modifica imediat ce produsul (produsele) vor fi ambalate si pregatite spre livrare,(ex.comanda in lucru).

In weekend nu se expediaza comenzi.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii sau finalizarii comenzii pe site, putand exista situatii in care valoarea comenzii sa difere de cea de la momentul finalizarii comenzii, in acest caz fiind obligatorie o instiintare telefonica sau scrisa (e-mail) catre client.

Modalitati de plata

Clientul poate face plata pentru produse ramburs (plateste la primirea coletului), precum si prin, transfer bancar si card de credit sau debit. Pentru clientii din afara Romaniei, plata se face in avans, prin transfer bancar. Preturile de livrare pentru strainatate difera de la tara la tara, si vor fi comunicate clientului prin e-mail.

Ordin de plata:

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de REVOBIO, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consilier de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Documente fiscale 


Toate produsele vin insotite de factura si chitanta fiscala/bon fiscal, emise de societatea noastra.
In cazul livrarii in sistem "Ramburs", chitanta este emisa de catre firma de curierat.
Garantia se acorda in baza facturii fiscale si a chitantei emise de compania noastra.
 

Nume Firma : REVOBIO SRL

Cod unic inregistrare :RO40390336

Registrul comertului:  J4/38/2019

Sediu Social: STR. HATMAN BERESCU, NR. 6, BACĂU.

 

Program de lucru REVOBIO

Luni-Vineri: 09-17

In weekend nu se lucreaza ( comenziile se pot pune doar on - line )

Comenzile online pot fi plasate oricand, dar intervalul de procesare a acestora se face doar in timpul programului de lucru. Comenzile plasate in weekend si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

 

Conditii de garantie : 


Garantia se solutioneaza de catre firma REVOBIO SRL/sau la o terta parte (producator / importator / distribuitor), prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului. Termenul de garantie difera de la producator la producator.


"Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului."


Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003, O.G. 174/2008 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number si ambalaj), impreuna cu accesoriile complete si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.


Garantia se acorda doar pentru defecte de productie/fabricatie sau pentru defecte ascunse.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, virusari, rescrieri gresite de BIOS etc. precum si produsele la a caror instalare s-au folosit incorect programele de instalare sau au fost utilizate alte drivere ori programe decat cele originale. Instalarea sau punerea in functiune a

produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei. 

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de e-mail: [email protected] . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Prin semnarea prezentului certificat de garantie, cumparatorul isi asuma obligatia de a lua la cunostinta conditiile de garantie inscrise in prezenta si faptul ca a primit echipamentele in perfecta stare.

Conditii generale de returnare: 


Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr.130/2000)
Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 10 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (fara urme ale utilizarii, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) cu o copie a Facturii de achizitie. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la Retur. 

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Daca la receptia produsului primit, acesta este nefunctional sau defect in primele 24-72 de ore de la receptie, puteti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou, sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de REVOBIO (tel.:0748436832  sau [email protected]). Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.


Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa contactati cat mai curand echipa REVOBIO (tel.:0748436832  sau [email protected]) pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de REVOBIO. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

Denuntarea de contract se face numai in scris catre  REVOBIO.


REVOBIO  poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 80% din valoarea initiala a produsului,la optiunea clientului, il vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.


Costul transportului produselor de la REVOBIO catre client si de la client catre REVOBIO  revine in responsabilitatea clientului.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.


Produsele comercializate prin intermediul revobio.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Prezentul contract este supus legii romane. Litigiile nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

REVOBIO  isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate. 


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private in sectorul comunicaţiilor electronice. REVOBIO are obligaţia de a administra in condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: servicii de comunicatii electronice. 


Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in vederea: inregistrarii comenzii dumneavoastra pe pagina web www.revobio.ro , contactarea dumneavoastra de catre angajatii REVOBIO in vederea discutarii despre comanda lansata de dumneavoastra, emiterea de factura pentru produsele comandate, livrarea produselor comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii dumneavoastra. Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: REVOBIO.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, cu data şi semnatura la: e-mail [email protected]. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cat mai curand posibil.

Politica de confidentialitate 


Accesul in site-ul www.revobio.ro de catre dumneavoastra se supune politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.


Informatiile furnizate catre REVOBIO sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. REVOBIO nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la [email protected]. REVOBIO isi  rezerva dreptul de a-si selecta clientii.


Furnizarea datelor personale catre.REVOBIO nu implica obligatia din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. 

REVOBIO garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre REVOBIO  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.


PRETURILE SI DETALIILE PRODUSELOR AFISATE IN SITE POT FI MODIFICATE FARA NOTIFICARE PREALABILA.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies