Faina de Secara 500gr Springmarkt

Secara contine proteine, substante minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, mangan), vitamine E, B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.a.), fibre.

Istoric:

Secara exista inca din Antichitate. Era parte din flora spontana din zona Asiei Mici, de unde s-a raspandit in Europa. Faina de secara este macinata pe o moara traditionala cu pietre. Prin macinarea lenta nu se altereaza calitatile cerealelor, faina avand o calitate superioara comparativ cu fainurile obtinute prin macinare pe moara industriala, la viteze mari, cand bobul este incalzit la temperaturi de 80 grade.

Cum actioneaza:

Aduce un aport de vitamine si minerale organismului. Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun. Triptofanul ofera indivizilor care consuma faina de secara o stare de bine.

Pentru ce recomandam:

Recomandam faina de secara in stari de demineralizare si in carente de vitamine. Este benefica si in restabilirea sanatatii sistemului digestiv.

Consumul regulat contribuie la o circulatie sangvina imbunatatita, curata peretii vaselor sanguine, detoxifica organismul

Cum se consuma:

Este utilizata in realizarea de preparate de brutarie si patiserie.

Prezentare: 500g.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Faina de Secara 500gr Springmarkt

  • Producător: springmarkt
  • Cod produs: 53025
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 5,00 Lei