Uleiul de ricin este un lichid gras, non-volatil, de culoare galbuie, cu o textura vascosa, ce se extrage din semintele de ricin (Ricinus communis). Acest tip de ulei este utilizat inca din cele mai vechi timpuri, datorita efectelor deosebit de benefice asupra organismului uman, descoperite prin div..
Uleiul de ricin este un ulei incolor sau gălbui pal, extras din semințele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit de sute de ani, atât pentru uz intern, cât și cel extern, pentru numeroase afecțiuni și probleme de sănătate. Produsul comercializat de noi este exclusiv pentru uz cosmetic.Unele d..