Uleiul
de ricin este un ulei incolor sau gălbui pal, extras din semințele
plantei Ricinus communis. Acesta este folosit de sute de ani, atât
pentru uz intern, cât și cel extern, pentru numeroase afecțiuni și
probleme de sănătate. Produsul comercializat de noi este exclusiv
pentru uz cosmetic.&n..
Uleiul de ricin este un ulei incolor sau gălbui pal,
extras din semințele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atât pentru
uz intern, cât și extern de sute de ani, pentru numeroase
afecțiuni și probleme de sănătate. Produsul comercializat de noi este
exclusiv pentru uz cosmeti..