MenIu
Cos cumparaturi

Detergenti bio pentru rufe


Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe delicate 1L Detergent lichid ecologic neutru pentru rufe delicate, lana, casmir, matase, in. Se poate folosi atat la spalarea manuala, cat si in masina de spalat automata. Cu ulei esential de lavanda. Este ideal si pentru spalarea hainutelor bebelusilor.Mod..
28,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru lana, matase, angora si casmir bio 1 litru Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale).Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecol..
36,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate cu lamaie, 1L Dupa utilizare, nu arunca flaconul, cumpara un bidon de 5l pentru reumplere. Este mai economic, si protejezi si mediul in acest fel. A reutiliza este mai ecologic decat a recicla! Multumim ca pui umarul alaturi de Biolu la con..
28,00 Lei
Biolu Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate portocale 20L
Livrare gratuita
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate portocale 20L Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate. Cu extract din floare de portocal, din agricultura ecologica. Garanteaza o spalare uniforma, fara pete, chiar si la temperaturi scaz..
450,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru rufe albe si colorate bio 1L Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale). Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic-sunt c..
30,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen activ pentru scos pete bio 500ml Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale).Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic-sunt certifi..
27,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic pentru indepartat pete, pudra (percarbonat), 1100g Se foloseste ca si adaos alaturi de detergentii lichizi. El elibereaza oxigen activ in timpul ciclului de spalat care igienizeaza si indeparteaza petele din rufele albe si colorate chiar si la 30°C. Dizolvat in apa calda, poa..
37,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate, portocale, 5L Optional puteti achizitiona un robinet pentru facilitarea dozarii/golirii bidonului. Acesta este refolosibil, e suficient daca achizitionati o singura data robinetul. Click aici pentru a vedea robinetul.Ideal pentru familiile..
113,00 Lei
Producator: Mix Brands
Soda calcinata - carbonat de sodiu, 1 kg, Mix BrandsCarbonatul de sodiu sau soda calcinata, sau soda de rufe cum i se mai spune, este recunoscuta pentru proprietatile sale de curatare si de reducere a duritatii apei.Soda ajuta la eliminarea petelor de grasime, de ruj, de ceara. De asemenea este foar..
20,00 Lei
Producator: Biolù
Robinet pentru detergenti vrac BioluRobinet destinat exclusiv bidoanelor de 5L si 20L de detergenti bio si produse de igiena personala marca Biolu.Robinetul ajuta la dozarea/golirea usoara a bidoanelor.Atentie!Acest robinet este un accesoriu menit sa faciliteze utilizarea detergentilor Biolu, la bid..
39,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru rufe negre/inchise la culoare bio 1000mlDetergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale).Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic;-su..
35,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru rufe colorate bio 1L Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale). Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic-sunt certifi..
31,00 Lei
Biolu detergent ecologic vrac pentru rufe albe si colorate lamaie 20L
Livrare gratuita
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid vrac pentru rufe albe si colorate lamaie 20L Ideal pentru familiile numeroase. Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate. Cu ulei esential de lamaie din agricultura ecologica. Garanteaza o spalare uniforma, fara pete, chiar si ..
450,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe delicate bidon 5L Detergent lichid ecologic neutru pentru rufe delicate, lana, casmir, matase, in. Se poate folosi atat la spalarea manuala, cat si in masina de spalat automata. Cu ulei esential de lavanda. Este ideal si pentru spalarea hainutelor bebelusilor..
115,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid vrac pentru rufe albe si colorate, lamaie, 5L Optional puteti achizitiona un robinet pentru facilitarea dozarii/golirii bidonului. Acesta este refolosibil, e suficient daca achizitionati o singura data robinetul.Click aici pentru a vedea robinetul. Ideal pentru fa..
113,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe albe si colorate portocale 1L Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate. Cu extract din floare de portocal, din agricultura ecologica. Garanteaza o spalare uniforma, fara pete, chiar si la temperaturi scazute.Mod d..
28,00 Lei
Producator: Biopuro
Balsam hipoalergen pentru rufe bio 1 litru, - iris si orhideeDetergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale).Detergentii Biopuro:-sunt certificati ecologic;-sunt certi..
27,00 Lei
Producator: Biopuro
Detergent hipoalergen pentru scos pete pudra bio 550g Un detergent hipoalergen pe baza de oxigen activ, pentru indepartarea petelor. Ingrediente: sodium carbonate peroxide, ulei esential de citrus aurantium dulcis. Potrivit pentru toate tipurile de haine albe sau colorate. Instructiuni: pentru masin..
25,00 Lei
Biolu detergent ecologic pentru rufe delicate 20L
Livrare gratuita
Producator: Biolù
Detergent ecologic lichid pentru rufe delicate, vrac, 20 L BioluDetergent lichid ecologic neutru pentru rufe delicate, lana, casmir, matase, in. Se poate folosi atat la spalarea manuala, cat si in masina de spalat automata. Cu ulei esential de lavanda. Este ideal si pentru spalarea hainutelor bebelu..
460,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate.  Garanteaza o spalare uniforma, fara pete, chiar si la temperaturi scazute.Mod de folosire:pentru spalare manuala: diluati 60 ml de detergent in 5 litri de apa;pentru masina de spalat: puneti intre 60 si 100ml..
113,00 Lei
Producator: Biolù
Detergent lichid pentru spalare manuala sau automata, pentru haine albe sau colorate.  Garanteaza o spalare uniforma, fara pete, chiar si la temperaturi scazute.Mod de folosire:pentru spalare manuala: diluati 60 ml de detergent in 5 litri de apa;pentru masina de spalat: puneti intre 60 si 100ml..
28,00 Lei
Fasii plastic free pentru spalat rufe 24 buc Neletab Fasii plastic free pentru spalat rufe 24 buc Neletab
STOC EPUIZAT
Producator: Neletab
O solutie inovativa, foarte economica si ecologica, fara plastic, zero waste, de a prepara acasa detergentul pentru spalat rufe: doar adaugi o fasie Neletab pentru spalat rufe direct in cuva masinii de spalat! Fara spatii de depozitare flacoane sau bidoane de detergenti!Folosind tabletele si fa..
40,00 Lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies