MenIu
Cos cumparaturi

Starter kit kombucha bio Fairment

Starter kit kombucha bio Fairment
Starter kit kombucha bio Fairment
STOC EPUIZAT
Starter kit kombucha bio Fairment
Starter kit kombucha bio Fairment
Starter kit kombucha bio Fairment
Ai LIVRARE GRATUITA pentru acest produs!
  • Disponibilitate: STOC EPUIZAT
  • Cod produs: 4260461016002
307,00 Lei

Prepara-ti singur acasa ceaiul de Kombucha cu ajutorul kitului de start Kombucha Starter Kit de la Fairment! O bautura obtinuta din culturi vii de kombucha, fermentata, naturala si sanatoasa.

Cutia contine:
-1 pachet cu ciuperca Kombucha (Scoby) stabilizata pentru temperatura ambientala, certificata bio
-1 borcan pentru fermentare cu capac avand capacitatea de 1893 ml
-o bucata de panza
-o bucata de elastic
-1 plic cu 100g zahar certificat bio
-1 plic de ceai mixt certificat bio
-1 manual in limba engleza despre Kombucha
-intructiuni de utilizare in engleza si in romana.

Ingrediente scoby: apa, ceai*, zahar*
*din agricultura ecologica
Ingrediente plic de zahar: zahar din trestie*
*din agricultura ecologica
Ingrediente plic ceai mixt: ceai verde*, ceai negru*
*din agricultura ecologica

Mod de preparare: 

Pentru a prepara kombucha, avem nevoie de:
-ciuperca de kombucha (scoby)
-60ml lichid starter
-12g ceai
-100g zahar
-1,3 litri de apa

Pasul 1: Puneti intr-un vas la fiert 300ml de apa. Cand apa ajunge la punctul de fierbere, se opreste focul si se pune in apa la infuzat plicul cu mixul de ceai. Lasati la infuzat aproximativ 8 minute pentru a avea un ceai concentrat. Strecurati frunzele de ceai.

Pasul 2: In borcanul pentru fermentat, puneti 1 litru de apa rece, ceaiul preparat la pasul 1, si plicul cu cele 100g de zahar. Amestecati pana cand zaharul este complet dizolvat. Lichidul ar trebui sa fie acum doar putin caldut/dezmortit. Verificati acest lucru inainte, nu puneti niciodata ciuperca (scoby) in apa prea calda pentru ca ciuperca nu poate tolera temperaturi prea mari.

Pasul 3: Adaugati ciuperca kombucha (scoby) impreuna cu lichidul starter. Ciuperca scoby vine intr-un plic cu 60ml de lichid starter, turnati tot continutul (ciuperca + lichid) in borcanul pentru fermentare. Acoperiti borcanul cu bucata de panza din kit pe care o fixati cu ajutorul elasticului din kit. Kombucha trebuie sa poata respira, iar bucata de panza va tine departe mustele si alte insecte.

Pasul 4: Acum lasati tot amestecul sa fermenteze intr-un loc ferit de lumina directa a soarelui, timp de 7-10 zile. Cu cat o lasati mai mult la fermentat, cu atat devine mai acidifiata si mai putin dulce. Cu ajutorul unui pai curat, puteti gusta regulat bautura pentru a vedea daca este pe gustul dvs. in acel stadiu. Dvs. veti decide cand bautura este gata, in functie de preferintele privind aciditatea si gustul. 

Pasul 5: Dupa ce v-ati asigurat la pasul 4 ca bautura este la momentul si gustul potrivit, putem separa bautura de ciuperca. Atentie, lasati intotdeauna 60-200ml de lichid impreuna cu ciuperca, acesta va constitui lichidul starter pentru un nou lot de kombucha. Bautura rezultata dupa ce am separat ciuperca impreuna cu cei 60-200ml de lichid, se poate pune in sticle. Pentru un gust carbogazos, se mai poate lasa la fermentat inca 2-4 zile la temperatura camerei, timp in care se pot adauga diverse plante, fructe, etc. pentru a crea arome interesante. Imaginatia dvs. este libera sa creeze diverse combinatii. Atentie mare, in timpul procesului de fermentare se creeaza o mare presiune in sticle, verificati zilnic sticlele pentru a nu fi prea mare presiunea de la fermentare riscand sa explodeze sticla. Dupa ce am terminat si procesul de fermentare, vom pune sticlele in frigider. Se recomanda a se consuma bautura in 1-2 saptamani maxim de la preparare pentru a beneficia din plin de toate beneficiile bauturii proaspete de Kombucha.

Pentru a crea un nou lot de bautura kombucha, reluam procesul descris mai sus.

Sfat:
-daca recoltati kombucha cand este mai dulce, puteti lasa ciuperca scoby impreuna cu lichidul starter sa se mai acidifieze inca 3 zile in borcan inainte de a produce un nou lot.

Fabricat in Germania

Livrarea comenzilor / Costul transportului

Produsele comandate se livreaza in toata tara, termen de livrare 1-2 zile lucratoare. Produsele comandate de catre client intra in starea de comanda in asteptare. Clientul va fi instiintat pe email de starea comenzii, aceasta se va modifica imediat ce produsul (produsele) vor fi ambalate si pregatite spre livrare,(ex.comanda in lucru).

In weekend nu se expediaza comenzi.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii sau finalizarii comenzii pe site, putand exista situatii in care valoarea comenzii sa difere de cea de la momentul finalizarii comenzii, in acest caz fiind obligatorie o instiintare telefonica sau scrisa (e-mail) catre client.

Modalitati de plata

Clientul poate face plata pentru produse ramburs (plateste la primirea coletului), precum si prin, transfer bancar si card de credit sau debit. Pentru clientii din afara Romaniei, plata se face in avans, prin transfer bancar. Preturile de livrare pentru strainatate difera de la tara la tara, si vor fi comunicate clientului prin e-mail.

1. Ordin de plata:

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de REVOBIO, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consilier de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Documente fiscale 

Toate produsele vin insotite de factura si chitanta fiscala/bon fiscal, emise de societatea noastra.
In cazul livrarii in sistem "Ramburs", chitanta este emisa de catre firma de curierat.
Garantia se acorda in baza facturii fiscale si a chitantei emise de compania noastra.
 

Nume Firma : REVOBIO SRL

Cod unic inregistrare :RO40390336

Registrul comertului:  J4/38/2019

Sediu Social: STR. HATMAN BERESCU, NR. 6, BACĂU.

 

Program de lucru REVOBIO

Luni-Vineri: 09-17

In weekend nu se lucreaza ( comenziile se pot pune doar on - line )

Comenzile online pot fi plasate oricand, dar intervalul de procesare a acestora se face doar in timpul programului de lucru. Comenzile plasate in weekend si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies