Orezul basmati (orez cu bob lung) este unul dintre cele mai indragite
soiuri de orez la nivel mondial. Spre deosebire de alte tipuri de
orez, orezul basmati isi dubleaza volumul dupa fierbere, boabele se
separa bine la preparare si se digera usor.
Orezul basmati este bogat in minerale (seleniu, magneziu, mangan), vitamine (B1, B2, B3, B6), carbohidrati, fibre.
Ingrediente: 100% Orez Basmati Alb*
* = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA
Informatii nutritionale/100g
Energie............347kcal / 1472kj
Grasimi............1.1g
din care grasimi saturate...0.3g
Carbohidrati.....74g
din care zaharuri................<0.5g
Proteine...........8.5g
Fibre ...............4.1g
Sare...............<0.01g
Informatii alergenice: produsul poate contine urme de gluten, soia sau seminte de susan.
Recomandari de utilizare: se pune la inmuiat cateva ore, apoi se fierbe in apa cu sare.
Acesta
este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre
loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau
compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Gramaj: 500g
Tara de origine: India