Politica de confidentialitate a datelor personale


Revobio își prețuiește clienții și își ia angajamentul de a respecta în permanență dreptul la intimitate al acestora.

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 679/2016 al parlamentului European și al Consiliului pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, REVOBIO SRL, cu sediul în Bacau, Str. Hatman Berescu, nr. 6, jud. Bacau, număr de ordine în Registrul Comerțului J4/38/2019, Cod unic de identificare RO40390336, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

REVOBIO SRL colectează date de la clienții săi în următoarele scopuri:

·      Îndeplinirea obiectului de activitate al societății, respectiv comerț online și prin call-center cu produse.

·      Furnizarea acestor date, necesare în vederea asigurării acurateţii informaţiilor și conţinutului documentelor întocmite în         exercitarea activității societății noastre, constituie o obligație a clientului.

·      Informarea utilizatorilor privind situația contului lor pe site-ul www.revobio.ro.

·      Informarea utilizatorilor privind statusul (situația) comenzilor efectuate.

·      Activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate - oferte, promoții, mesaje     publicitare, media, trimiterea de newslettere, cupoane cadou, felicitări sau alte mesaje speciale.

·      Activități legate de comerțul online și de expedierea produselor achiziționate online, activități administrative (facturare       produse achiziționate, trimiterea produselor prin firmele de curierat etc.).

Când vă sunt colectate datele personale:

·      Atunci când vă creați un cont pe site-ul www.revobio.ro

·      Când finalizați o comandă (date necesare pentru livrarea cu succes a comenzii).

·      În cazul completării formularelor de pe site, abonarea la newsletter, descărcarea unor documente prin e-mail.

·      Atunci când interacționați cu pagina Revobio pe rețele de socializare.

·      Atunci când vă înscrieți la un concurs organizat de Revobio.

·      Atunci când ne contactați pentru a cere informații suplimentare în vederea lansării unei comenzi sau în cazul unei     reclamații.

Ce date personale vă sunt colectate?

·      Dacă v-ați făcut un cont pe www.revobio.ro pentru a lansa o comandă, vă sunt colectate: numele, data nașterii, adresa de     livrare și/sau de facturare, adresa de e-mail și numărul de telefon.

·      Pentru a-ți oferi un serviciu premium, păstrăm notițe despre preferințele tale ca urmare a comenzilor, discuțiilor telefonice,   sugestiilor sau reclamațiilor.

·      Pentru a analiza și îmbunătății calitatea serviciilor oferite online, păstrăm detalii despre activitatea ta pe site-ul   www.revobio.ro.

·      Informații colectate prin intermediul Cookie-urilor din web browser.

Datele tale personale îți vor fi cerute și colectate doar atunci când este nevoie sau este în interesul tău și îți pot îmbunătăți experiența de cumpărare online. Revobio se angajează să nu colecteze datele pe o perioadă mai lungă decât cea necesară scopului pentru care au fost colectate.

Ce drepturi aveți asupra colectării datelor cu caracter personal?

·      Să vă dezabonați de la informațiile pe care le primiți pe e-mail fie prin butonul “Dezabonează-te” prezent în partea de jos a   fiecărui e-mail, fie telefonic sau scris.

·      Acces la datele personale pe care le avem despre dumneavoastră.

·      Corectarea datelor colectate despre dumneavoastră atunci când acestea sunt incorecte, incomplete sau învechite.

·      Puteți solicita încetarea marketingului direct (fie prin anumite canale, fie prin toate canalele).

·      Dreptul de a retrage consimțământul pentru colectarea și procesarea datelor.

·      Pentru a vă exercita aceste drepturi vă rugăm să ne contactați în scris la adresa Bacau, Str. Hatman Berescu, nr.6, jud.   Bacau, telefonic la 0748436832 sau la adresa de e-mail office@revobio.ro.

Prin furnizarea adresei de e-mail și prin completarea datelor dumneavoastră personale pe site-ul www.revobio.ro vă dați consimțământul în mod expres și neechivoc ca aceste informații să intre în baza de date a societății REVOBIO SRL și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta în scopurile mai sus menționate, fără alte obligații din partea societății.

Datele dumneavoastră sunt destinate utilizării de către REVOBIO SRL; nu vor fi dezvăluite terților și nu vor fi transferate în străinătate.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi comunicate următorilor destinatari:

·      Curierat rapid – pentru livrarea comenzilor.

·      Partenerilor cu care lucrăm pentru a oferi cele mai bune servicii de comerț online - numai în cazul în care și aceștia se   conformează Regulamentului General de Protecția Datelor.

·      Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor   organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

REVOBIO SRL garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul de înscriere.

Prin citirea prezentei Politici de confidentialitate a datelor cu caracter personal luați la cunoștință garantarea următoarelor drepturi prevăzute de legea 679/2016: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a vă adresa justiției; dreptul la opoziție - dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale și de a solicita ștergerea parțială sau totală a datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă la REVOBIO SRL, Bacau, Str. Hatman Berescu, nr. 6, jud. Bacau.

Dacă anumite date despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Puteți să ne contactați la adresa de e-mail office@revobio.ro sau telefonic la 0748436832.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru. REVOBIO SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea, nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la office@revobio.ro sau telefonic la 0748436832.