Fulgi de ovaz fini fara gluten eco 300g, Bettr

Fulgi de ovaz fini sunt acum disponibili si persoanelor alergice la gluten. Bogati in fibre, pot fi adaugati in lapte, lapte vegetal sau iaurt la micul dejun, se folosesc la preparea de produse de patiserie, etc.

Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten*
*ingrediente din agricultura ecologica

Valori  nutritionale / 100g:

Energie: 1561kj/371kcal

Grasimi: 6.7g -  din care saturate 1.2g

Carbohidarati: 60g - din care zaharuri 1.3g

Fibre: 9.7g

Proteine: 13g

Sare: 0.13g

Poate contine urme de soia si nuci.

Produs certificat ecologic

Gramaj: 300g

Fabricat in UE.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Fulgi de ovaz fini fara gluten eco 300g, Bettr

  • Producător: Better
  • Cod produs: revobio-5220
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 11,95 Lei

Etichete: Fulgi de ovaz fini fara gluten eco 300g, Bettr, Obio, bio