Faina de canepa fara gluten eco 250g Marchesato

Faina de seminte de canepa da un gust excelent, aromat, de nuci. Se recomanda a se folosi in amestec cu alte fainuri. Procentul de faina de canepa folosit depinde de preparatele culinare care se doresc a se obtine, precum si de gustul dvs. Se poate folosi in amestec cu alte fainuri fara gluten sau cu gluten (ex. faina de mazare, de linte, de grau) pentru a prepara blat de pizza, paste fainoase, produse de patiserie.

-fara gluten, vegan, bio-

Ingrediente: 100% faina de canepa*
*din agricultura ecologica

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1281 kj / 309 kcal
Grasimi: 9g din care saturate 1.2g
Carbohidrati: 3.1g din care zaharuri 2.3g
Fibre: 45g
Proteine: 31g
Saruri: 0g

Fabricat in Italia

Produs certificat ecologic

Gramaj: 250g

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Faina de canepa fara gluten eco 250g Marchesato

  • Producător: Marchesato
  • Cod produs: revobio-5469
  • Disponibilitate: În Stoc
  • 16,09 Lei