MenIu
Cos cumparaturi

Starter kit pentru fermentare muraturi Fairment

Starter kit pentru fermentare muraturi Fairment
Starter kit pentru fermentare muraturi Fairment
STOC EPUIZAT
Starter kit pentru fermentare muraturi Fairment
Starter kit pentru fermentare muraturi Fairment
Starter kit pentru fermentare muraturi Fairment
Ai LIVRARE GRATUITA pentru acest produs!
  • Disponibilitate: STOC EPUIZAT
  • Cod produs: 4260461016064
270,00 Lei

Cu ajutorul acestui kit poti fermenta acasa aproape orice tip de vegetale. Legume, fructe, verdeturi, le poti fermenta pentru a obtine muraturi, sau pentru a prepara de exemplu kimchi. 

Cutia contine:
-2 borcane de fermentare de 946 ml
-2 capace de metal
-1 sistem de fermentare (2 capace de tip airlock si o pompa)
-2 greutati din sticla pentru fermentare
-1 presator din lemn
-1 manual in limba engleza cu retete
-intructiuni de utilizare in engleza si in romana.

Mod de preparare varza murata sau alte legume/verdeturi : 

Pasul 1: spalati vegetalele pe care doriti sa le fermentati, apoi taiati-le sau razuiti-le in bucati mai mici. Cu cat bucatile sunt mai mici, cu atat mai repede se va produce fermentarea.

Pasul 2: Intr-un bol mare, amestecati vegetalele cu condimentele dorite si cu 2% sare. Pentru 1 kg de varza murata de exemplu, presarati deasupra 20g de sare si amestecati bine in bol. Amestecati si framantati bine amestecul in bol pentru cateva minute. Amestecul va lasa putin lichid dupa framantare pe fundul bolului. 

Pasul 3: Acum puneti amestecul in borcane in straturi. Dupa fiecare strat, apasati cu presatorul de lemn inclus in kit. Este important sa nu ramana bule de aer in amestec si de asemenea este important ca lichidul rezultat in urma presarii sa se ridice peste amestec. De aceea trebuie sa presam cat mai bine. Cand aproape am umplut borcanul, punem o greutate de sticla inclusa in kit deasupra si presam bine. Daca amestecul nu este acoperit de lichid, putem face o saramura din apa si 2% sare si turnam in borcan pana lichidul acopera amestecul. Este bine sa mai lasam 1-2 centimetri liberi din borcan astfel incat sa nu curga din cauza fermentarii.

Pasul 4: Puneti pe borcan un capac de tip airlock inclus in kit, asigurandu-va ca este bine strans. Scoateti aerul din borcan prin capac, cu ajutorul pompei incluse in kit.

Pasul 5: Acum puteti lasa borcanul sa fermenteze timp de 5-7 zile la temperatura camerei. Apoi puneti borcanul in frigider pentru inca 1-2 saptamani. In functie de ce tip de vegetale ati pus in amestec si de cat de marunt le-ati tocat/maruntit, produsul final va dobandi gustul caracteristic de fermentare. Puteti pastra borcanul timp de cateva luni in frigider dupa ce incepeti sa consumati din compozitie.

Fabricat in Germania

Livrarea comenzilor / Costul transportului

Produsele comandate se livreaza in toata tara, termen de livrare 1-2 zile lucratoare. Produsele comandate de catre client intra in starea de comanda in asteptare. Clientul va fi instiintat pe email de starea comenzii, aceasta se va modifica imediat ce produsul (produsele) vor fi ambalate si pregatite spre livrare,(ex.comanda in lucru).

In weekend nu se expediaza comenzi.

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii sau finalizarii comenzii pe site, putand exista situatii in care valoarea comenzii sa difere de cea de la momentul finalizarii comenzii, in acest caz fiind obligatorie o instiintare telefonica sau scrisa (e-mail) catre client.

Modalitati de plata

Clientul poate face plata pentru produse ramburs (plateste la primirea coletului), precum si prin, transfer bancar si card de credit sau debit. Pentru clientii din afara Romaniei, plata se face in avans, prin transfer bancar. Preturile de livrare pentru strainatate difera de la tara la tara, si vor fi comunicate clientului prin e-mail.

1. Ordin de plata:

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de REVOBIO, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consilier de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Documente fiscale 

Toate produsele vin insotite de factura si chitanta fiscala/bon fiscal, emise de societatea noastra.
In cazul livrarii in sistem "Ramburs", chitanta este emisa de catre firma de curierat.
Garantia se acorda in baza facturii fiscale si a chitantei emise de compania noastra.
 

Nume Firma : REVOBIO SRL

Cod unic inregistrare :RO40390336

Registrul comertului:  J4/38/2019

Sediu Social: STR. HATMAN BERESCU, NR. 6, BACĂU.

 

Program de lucru REVOBIO

Luni-Vineri: 09-17

In weekend nu se lucreaza ( comenziile se pot pune doar on - line )

Comenzile online pot fi plasate oricand, dar intervalul de procesare a acestora se face doar in timpul programului de lucru. Comenzile plasate in weekend si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies