Spray relaxare 20 ml Vezi mai mare
Spray relaxare 20 ml

Va juta sa regasiti calmul si armonia in momentele de stress gratie actiunii complexului exclusiv  a 9 uleiuri esentiale provenite din agricultura biologica.

Mai multe detalii

53,70 RON

Mai multe informatii

Spray Olfactotherapie relaxare

Spray-ul Relaxare este aliatul ideal pentru echilibrul emotional.

Va juta sa regasiti calmul si armonia in momentele de stress gratie actiunii complexului exclusiv  a 9 uleiuri esentiale provenite din agricultura biologica.
Sinergia uleiurilor esentiale de Lavandda fina, Portocala dulce si Tamaie elibereaza arome calde si florale care favorizeaza meditatia si calmeaza tensiunile.

Mod de utilizare :

2 -3 pulverizari intr-o batista sau in aer astfel incat cele 11 uleiuri esentiale biologice elibereaza progresiv ingredientele active.

Masuri de precautie :


Contine : (R)-p-mentha-1,8-diene (n°index : 601-029-00-7). Poate provoca alergie cutanata. Daca consultati medicul pastrati la indemana eticheta sau recipientul. A nu se lasa la indemana copiilor. A se citi eticheta inainte de utilizare. A se evita inhalarea de aerosoli.. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati din abundenta cu apa si sapun. In caz de iritatii sau eruptii cutanate : consultati medicul.. Eliminati recipientul in conformitate cu reglementarile nationale.ORGANIC 100%ECOCERT PASARE

Ingrediente

Ingrediente: Alcohol**, Cananga Odorata*, Pinus Sylvestris*, Citrus Medica Limonum (Peel)*, Mentha Piperita*, Citrus Grandis (Peel)*, Zingiber Officinale*, Ravensara Aromatica*, Cinnamomum Zeylanicum*, Eugenia Caryophyllus*, Thymus Capitatus*, Thymus Vulgaris*, Lavandula Angustifolia*, Limonene, Linalool, Eugenol, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Benzyl Salicylate, Farnesol, Citral, Benzyl Alcohol, Geraniol, Isoeugenol, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Citronellol. 100% din totalul ingredientelor provin din Agricultura Biologica* sau prelucate din ingrediente biologice. Un Spray in armonie cu Natura : Certificat de Ecocert Formula 100% BIO Un parfum 100% natural 100% din cutiile si ambalajele noastre sunt reciclabile.

30 other products in the same category: