Pret redus ! Wedderspoon Miere de Manuka KFactor 22+ RAW 250g Vezi mai mare

Wedderspoon Miere de Manuka KFactor 22+ RAW 250g

Rara și unica, provenind din peisajele virgine din Noua Zeelandă Mierea de Manuka Limited Edition KFactor 22 are cea mai mare cantitate de polen ( 90 %), cele mai puternice efecte antioxidante și proprietăți de imunitate din întrega noastre linie de Miere Manuka.

Mai multe detalii

184,00 RON

200,00 RON

-16,00 RON

Mai multe informatii


Suntem, de asemenea, încântați să va anunțăm că 5 % din vânzările aceastei mieri incredibile vor fi donate pentru a sprijini Institutul Rodale.
Mierea Manuka are culoarea alunelor si se încadrează în categoria închis Amber pe sistemul de notare de culoare Pfund.

KFactor 22 Indică faptul că 90 % din polen din acesta miere este garantat să conțină granule de polen, specifice
pentru floarea manuka.

 Ingrediente:100 % Raw , miere de Manuka nepasteurizata.

Tara de origine: Noua Zeelanda

 CE INSEAMNA MIEREA DE MANUKA WEDDERSPOON

 Este o miere pura, autentica si nepasteurizata

Trebuie lamurit de la inceput ca nu toate tipurile de miere de manuka sunt identice. Din dorinta de promovare si marketing etichetele diverselor sortimen te de manuka au propriile argumente privind calitatea acestei mieri.Din pacate exista si o mare lipsa de informatii [pe etichetele acestor produse.

Legislatia actuala in aceea ce priveste importul mierii de manuka nu presupune indicarea clara pe eticheta daca mierea de manuka a fost sau nu pasteurizata si nici nu trebuie sa faca o analiza a polenului care sa indice daca mierea este conform cu ceea ce scrie pe eticheta.

Aceste situatii l-au facut pe Dr. Mercola un binecunoscut jurnalist al publicatiei New York Times sa abordeze subiectul intr-un articol publicat in luna ianuarie 2012. In cadrul acestui articol el sublinia: „ Diviziunea privind siguranta alimentara a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a Comisiei Europene precum si a altor sute de astfel de Organisme din domeniu au confirmat ca fara o analiza a indicelui de polen nu se poate determina daca mierea provine din surse sigure si legitime”.Deci fara aceasta analiza de polen nu se poate determina daca mierea este pura si daca provine dintr-o anumita tara sau regiune sau de la o anumita planta. De fapt ar putea fi cu usurita amestecata si mixata in asa fel incat nimeni sa nu isi poata da seama de unde provine „ baza” ei si daca a fost procesata in vreun fel.

In ultimele decenii industria aceasta a mierri de munuka a fost marcata de confuzii si actiuni de marketing care au simplificat mult din complexitatea produselor pe baza de Mnuka, ignorand factopri cruciali care stau la baza calitatii si superioritatii mierii de manuka. In aceste situatii atentia consumatorilor s-a indreptat doar catre un singur elemnt si anume methylgyloxal, dar cercetarile au aratat ca un nivel mai mare de methylgyloxal asociat cu unicitatea mierii de manuka pot distruge rapid cateva componente terapeutice aflate in mierea de munuka, inckluzand proprietatile antioxidante, vitamine si minerale. De asemenea clientii ar trebuie sa fie constienti de faptul ca nivelul de methylgyloxal pot fi ridicate in mod manual de catre apicultori prin adaugarea unei chimcale DHA prin adaugarea directa in miere sau prin injectarea ei albinelor. Un documnet recent publicat de catre Ministerul Industriilor Primare din Noua Zeelanda discuta modul in care Guvernul din Noua Zeelanda ar putea stopa aceste procese, dar o astfel de procedura este foarte greu de urmarit si declanseaza revolta celor din domeniu.

Pentru a va putea bucura de beneficiile mierii de manuka cheia este alegerea unei variante pura, proaspata si nepasteurizata. In calitate de client daca vreunul din acesti termni nu este trecut pe eticheta produsului atunci inseamna ca e posibil ca acea miere a fost procesata in vreunmod. Ca atare trebuie avut in vedere si un alt aspect al etichetei si anume sa contina precizarea NON-GMO. Whole Food Market cel mai mare distribuitor de de hrana naturala si organica a cerut ca acele alimnet care contin ingrediente (GMO) vor necesita etichete speciala care sa idice acest lucru in cadrul magazinelor lor. In timp ce majoritatea brandurilor de miere de mnuka sustin ca nu au organisme modificate genetic , este necesare doar un procent de 5% de GMO pentru a contanima o intreaga recolta de natura organica sau NON GMO pierzandu-si astfel capacitatea de a primi indicele NON GMO pe eticheta.

De aceea este foarte important sa ne bazam pe ceea ce este trecut pe eticheta produslui sdi sa cautam o miere autentica NON GMO (inclusiv un logo asociat cu brandul respectiv.)

Consumatorii de miere de maunka educati ar trebui sa caute ce face o miere cu adevarat calitativa asigurandu-se ca aleg o miere pura, raw (neprelucrata termin – prelucrarea se face la temperaturi mai mici de 45 grade Celsius pentru a nu afecta calitatea produsului), non GMO si fara reziduri chimice sau procesata.

Originar din Franta dar acum si cetatean canadian Sebastien Martin are peste 17 ani de practica in domeniu la nivel international fiind persoana la care se face apel pentru a atesta mierea aceasta in zona Amercii de Nord. Lucrand atat cu ECOCERT Canada si BIO Canada, Sebastien a fost forta de actiune din spatele unor schimbari si reglematari in ceea ce priveste importarea si prezenta mierii organice in Canada in ultimii cativa ani. Datorita lui, multe mieri organice au fopst importate in Canada si recent pe piata din UK in loc sa fie interzise datorita unor discrepante bazate pe noile reglemantari COR.

Datorita brandului sau puternic si afacerilor sale, Sebastien a fost primul antreprenor din America de Nord care a facut a adus si a facut sa fie permisa si in America de nord aprobarea Non GMO pentru linia de miere Wedderspoon din Noua Zeelanda.

 

30 other products in the same category: